Ny tjeneste fra Falck gør det lettere at være bilejer

0

Er din bil sikker at køre i? Dækker din bilforsikring stenslag? Og hvad gør du med dine dæk, når de skal skiftes to gange om året? Som bilejer er der konstant ting, man skal forholde sig til. Derfor har Falck lanceret Køreglad – en helt ny service, der kan gøre hverdagen nemmere for bilejere, der ikke gider stresse over hjulskift eller at finde et godt værksted til bilen.

Ingen biler er vedligeholdsfri. Hjulskifte, vask, udgifter til periodisk syn, kontrol af alt fra bremser til motorrum. Listen fortsætter, og selvom nogle af ovenstående pligter måske kan synes hyggelige, så er der ingen tvivl om, at de fleste bilejere gerne vil have en hjælpende hånd, så man sparer tid og undgår unødige bekymringer – og så man er sikker på, at man kører sikkert i trafikken hver dag.

Køreglad er en ny tjeneste fra Falck, som skal hjælpe travle bilejere med at sikre, at bilen er sikker at køre i og sørge for, at faste rutiner som hjulskift og værkstedstjek udføres af professionelle fagfolk helt uden besvær.

Falck: Mange bilejere vil undgå unødige bekymringer

Ifølge Anders Heine Hansen, Head of Product Management hos Falck, rammer Køreglad et behov hos de travle bilejere, der ikke altid har tid til at finde det bedste værksted, og som kan se en økonomiske gevinst i at få lavet alt ét sted. Derfor handler Køreglad i bund og grund om at gøre det lettere og mere sikkert at være bilejer:

“Hvis man ikke har tid til at tage sig af sin bil i en travl hverdag, så hjælper Køreglad. Her får bilister adgang til en masse nyttige services, der er med til at sikre, at bilen er sikker at køre i. Med Køreglad kan du få kontrolleret bilen og modtage tilbud, hvis der opdages fejl på bilen. Vi sørger for, at servicerne udføres af de bedste fagfolk på området, så man sparer tid og undgår unødige bekymringer,” siger Anders Heine Hansen.

Udover kontrol og tjek af bilen er både hjulskift og reparation af dækket af Køreglad.
Stenslag er en skade, der som i flere bilforsikringer kræver en tilvalgsforsikring, og derfor er alle bilister ikke sikret mod dette.

Grøn bilvask hver måned og to sæsonbestemte værkstedstjek

Med Køreglad kan bilister bestille værkstedstjek af bilen, og de får en månedlig grøn bilvask hos alle OK´s svanemærkede vaskehaller i hele landet. De bruger kun 25 liter vand på en bilvask modsat standarden på hele 125 liter.

“Køreglad favner det meste og er et oplagt tilkøb, hvis man allerede har vejhjælp tilknyttet sin bil. For 69 kroner om måneden får man adgang til en masse services og fordele, der hurtigt er tjent hjem, sammenlignet med hvis man købte dem enkeltvist. Derudover tilbyder vi vores abonnenter hele to værkstedstjek årligt. Det øger sikkerheden og kan forebygge eventuelt større reparationer for mange bilister,” siger Anders Heine Hansen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.