Nyd livet – kom og dans dig til velvære hos Støvring Seniordansere!

0

Der findes et utal af forskellige former for dans. Rigtig mange mennesker har glæde og fornøjelse ved at danse. Det gælder også i Støvring, hvor seniordansen i mange år har været et godt tilbud til interesserede. – Det er en herlig form for dans, man får musikken til at arbejde i kroppen, så alle celler sættes i sving, fortæller Rosa Skriver, instruktør i foreningen Støvring Seniordansere. 

Seniordans er en forenklet form for folkedans/squaredans. Den henvender sig til det voksne publikum, så der er ingen hurtige drejninger, og tempoet tilpasses holdene individuelt. 

– Kom og vær med til et livsbekræftende samvær med god motion for hjerne, hjerte og kredsløb, lyder opfordringen fra Rosa Skriver, som er klar til en ny sæson med de mange glade dansere. Der er plads til endnu flere i danselokalerne på Baunebakkeskolen, hvor nye dansere hurtigt indgår i fællesskabet.

Sundhedsstyrelsen anbefaler

Sundhedsstyrelsen anbefaler iøvrigt, at ældre mennesker danser, blandt andet fordi hjernen og kroppen koordineres og derved også styrker balancen. Deltagerne bliver rørt på en glad facon, og samtidig bliver konditionen også øget: – Du kan møde op med eller uden partner, og det er en glimrende idé at mødes på dansegulvet, understreger Rosa Skriver.

Også for nybegyndere

Dansene er kreds-, par -, og kvadrilledanse, som gennemgås trin for trin, så også nybegyndere kan deltage. Der danses til frisk musik, deltagerne skifter ofte dansepartner, og Støvring Seniordans  har ingen bænkevarmere..! Der bliver iøvrigt også tid til en kort pause, så den sociale side af dansen også tilgodeses. Af samme grund opfordres deltagerne til – foruden danseskoene – at medbringe en kaffekop til kaffen undervejs. 

Som det fremgår andetsteds i denne uges udgave af Vores Avis, danser de lokale seniorer på Baunebakkeskolen i Støvring om mandagen. Den nye sæson starter som det fremgår i begyndelsen af september, – og man skal lige være opmærksom på ændret starttid i forhold til sidste sæson. Instruktør er som nævnt igen i år, Rosa Skriver, som med mange års erfaring leder danserne gennem trinene og dansen på allerskønneste vis.

Få et par gratis prøvetimer

– Kom og deltag, gerne et par gange, og fornem om denne form for dans er noget for dig, opfordrer Rosa Skriver og slutter: – Mød op og bliv en del af fællesskabet – vi mangler netop DIG!!!!

Share.

Der er lukket for kommentarer.