Nyt ansigt og nyt navn hos Pensionistforeningen Rørbæk-Grynderup-Stenild

0

Ved generalforsamlingen i Rørbæk-Grynderup-Stenild Pensionistforening forleden var der et enkelt nyvalg til bestyrelsen, da Gunda Pedersen, Rørbæk, afløste Jonna Knudsen. Henny Karlsen, Nanna Stistrup og Niels Ove Mikkelsen blev genvalgt.Det blev desuden vedtaget, at foreningen skifter navn til Rørbæk-Grynderup-Stenild Seniorer.

I sin beretning glædede formand Niels Ove Mikkelsen sig over det gode samarbejde med Brugerrådet i Ældrecenter Engparken, hvor generalforsamlingen fandt sted.
Han var også på foreningens vegne glad for den fine opbakning til diverse arrangementer i årets løb: 44 hørte Poul Arbak fortælle om Hellig tre konger, til Sankt Hans var det Knud Erik
Høeg, der holdt båltalen, og den fælles høstfest samlede 68 deltagere, som blandt andet hørte tale af Jens Ove Hansen og koncert med ”Spillemændene”.
Ved julefrokosten med 70 deltagere underholdt
Julemærkehjemmets sangkor, og Gunnar Nielsen/K.E. Høeg spillede til julesange og underholdning.
Pensionistforeningens gymnastik under ledelse af Sonja havde 15 mødedage og samlede op til 17 deltagere Fem gange har seniorerne råbt banko, og Månetrioen spillede til underholdning og sang i januar, hvor Kaj Åge Pedersen fortalte om sin drengetid under besættelsen. Kør selv turene gik til Nutids-Museet i Års og Godthåb Hammerværk, også med mange deltagere, – og billardbordene har været fuldt besat næsten alle dage. Formanden takkede de øvrige bestyrelsesmedlemmer, som har været flinke til at smøge ærmerne op og deltage i kaffebrygning, kagebagning og smørrebrødsanretning ved møderne, samt fremstilling af plakater som PR for foreningen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.