Nyt friskt initiativ: Torsdags-kaffe og hygge for damer i Senior Caféen

0

”Hyggehjørnet i Senior Cafeen i Skørping”.

Sådan lyder overskriften på en nyfødt idé om uforpligtende og hyggeligt socialt samvær hver torsdag formiddag, hvor deltagerne mødes, så de kan hygge sig omkring to en halv time frem til frokosten kalder derhjemme eller andetsteds.

”Hvorfor sidde alene hjemme og lave håndarbejde eller lignende, hvis man i virkeligheden har lyst til at være sammen med andre damer en gang imellem…?”, lyder spørgsmålet fra initiativtagerne, som opfordrer: – så kom frem og vær med til, at vi hygger os sammen.

Det er absolut ikke et krav, at man skal være kreativ eller underholdende for at være med, understreges det:, – Nej, kom frem af din hule og vær sammen med vi andre, som har lyst til at træffe nye mennesker og hygge os med kaffe og brød.

Det understreges, at ALLE er velkommen til at være med, og det bliver næppe prisen, som sætter en stopper for opbakningen bag initiativet, da det blot koster en rund tier pr. gang, – og der er ingen ”mødepligt”; man kan komme mere eller mindre ofte, som man nu synes.

Det nye tilbud om hyggeligt samvær i Senior Caféen, KulturStationen i Skørping, starter allerede torsdag formiddag i denne uge.

Share.

Der er lukket for kommentarer.