Støvrings handelsliv bruger nettet til at sige goddag til områdets mange tilflyttere

0

For en gangs skyld er det ikke internettet, men ”et godt gammeldags stofnet”, som tages i brug, når de mange nye tilflyttere til Støvring fremover bydes velkommen:

Et samarbejde mellem Støvring Sørup Lokalråd og Støvring Handel & Erhverv, gør at nye husejere via de lokale ejendomsmæglere får udleveret et ”tilflytter-net” med gode tilbud fra medlemmer af Støvring Handel & Erhverv.

– Vi ønsker at dele byens mange muligheder med tilflytterne. Vi har gode forretninger, et livligt foreningsliv og et godt sammenhold i byen, lyder det fra de to foregangsmænd i velkomst-initiativet, Uffe Guldborg fra  Støvring Handel & Erhverv og Mogens Dam Andersen,  Støvring Sørup lokalråd.

Nybolig gav nettet debut

Velkomst-nettet havde premiere forleden, da Nybolig Støvring holdt møde for de nye boligejere på udstykningen Høje Støvring. 

Her blev der uddelt en del net med mange gode oplysninger og tilbud. 

Christian Trynskov Sørensen, som snart flytter til Høje Støvring, føler sig godt modtaget med det nye net: – Det er en meget varm velkomst at få, og man føler sig allerede som en del af byen, selvom man endnu ikke er flyttet hertil, siger han. 

– Det åbner virkelig øjnene for, hvor meget Støvring kan tilbyde som handelsby. Vi var fx ikke klar over, at der var en fotograf i byen, slutter Christian Trynskov Sørensen.

Andet oplag på trapperne

I første omgang er der produceret 200 net, men allerede nu er der gang i bestilling af endnu 200 stk. Støvring er i hurtig vækst, og der er godt gang i hussalget, så de første 200 net får hurtigt ”ben at gå på”.

Som udgangspunkt udleveres nettet til både køber og sælger, for ofte viser det sig, at sælgerne ikke flytter fra byen, men blot flytter til en anden bolig i området.

Grobunden for et godt liv

– Med indholdet i velkomst-nettet håber vi på at få flere til at bruge dels de lokale forretninger og dels de mange lokale muligheder for et aktivt foreningsliv, fortæller initiativtagerne, som dermed bakker fint op bag Rebild Kommunes officielle slogan ”Et aktivt liv – sammen”. 

– At bruge byen aktivt giver nye relationer og nye venskaber, som på sigt vil være grobunden for et godt liv i Støvring, konstaterer de.

Gerne endnu flere med

Tovholderne vil meget gerne præsentere endnu flere forretningsdrivende og en god del af byens foreningsliv. 

Er der foreninger i og omkring Støvring, som ønsker en flyer med i nettet, kan de kontakte Uffe Guldborg i Wagner på Støvring Bytorv.

Share.

Der er lukket for kommentarer.