Øster Hornum udstykning næsten løbet over ende af interesserede..!

0

Den nye udstykning på Cirkelslaget i Øster Hornum fik for alvor startskuddet lørdag, hvor mere end 100 interesserede besøgt området. Udstykker Michael Sondrup tog 1. spadestik og dermed er første etape af nye byggegrunde i Øster Hornum en realitet. 

Byggemodningen starter i den kommende uge og de første huse kan begynde fundamenter til august. Den første del har 15 grunde og alle grundene er placeret omkring det cirkelformede monument som vil pryde indkørslen til den nye bydel.

Arkitekt Martin Bang, som har tegnet udstykningen fortæller, at tankerne bag cirklerne er,  at der skabes nogle spændende byggegrunde, der ved hjælp af det dalende landskab, alle vil få et udkig over de åbne marker mod syd og vest.

For at bryde det stringente miljø og sikre en sikker færden til skole og sportsmiljøet, er der etableret to store fællesarealer, som bindes sammen af matriklens interne stisystemer. Systemerne er udformet som et naturligt å miljø, der med dets høje beplantning indbyder til gåture og leg for de kommende beboere.

Nybolig Støvring står for salget af grundene og her mærker man stor interesse. Indehaver i Nybolig, Inge-Lene Ebdrup fortæller, at der er masser af aktivitet og mange familier tegner og regner på at bygge deres drømmevilla i Øster Hornum.

Foto øverst viser en situation fra den festlige dag.

Share.

Der er lukket for kommentarer.