Også workshop-succes for Aarestrup IF og Gregers Krabbe Friskole

0

Også Aarestrup Gymnastik- & Idrætsforening blev – i samarbejde med Gregers Krabbe Friskole – udvalgt til at deltage i det landsdækkende projekt over temaet ”drengegymnastik” – i lighed med IK Frem og Suldrup Skole, omtalt side 10.
DGI, FaceOff og PE Redskaber var med i projektet for at præsentere en ny tilgang til drengegymnastikken, Workshop for drenge i skoletiden, hvor målet er at skabe det bedste gymnastikmiljø for drenge, tiltrække flere drenge og fastholde dem i foreningerne.

10.000 drenge får på 10 dage mulighed for at deltage i en ny og moderne tilgang til gymnastik med en workshop i skoletiden. En workshop, hvor den legende og eksperimenterende tilgang til gymnastik er omdrejningspunktet.

En lastbilfuld redskaber
DGI og FaceOff kom med en lastbil fyldt med redskaber og et team af tre dygtige undervisere fra FaceOff.
Instruktører fra FaceOff havde tilrettelagt to workshops sammen med Aarestrup IF, og skolens drenge var helt med på idéen: Først var det 3.-4. klasse, der boltrede sig sammen med de meget kompetente instruktører, der var super gode til at motivere drengene, og derefter var der Workshop med drengene i 1. – 2. kl., som var friske på gymnastiklege.
Friskolens idrætslærer og Aarestrup IF blev godt inspireret af de mange øvelser, – drengene fik sved på panden og en uforglemmelig time i gymnastik, på en helt ny måde: – Projektet er i Aarestrup blevet brugt som en første kontakt og samarbejde mellem vores lokale skole og gymnastikforeningen, fortæller Annika Maria Hansen fra Aarestrup Gymnastik- & Idrætsforening.
Drengene lånes ud…
Aarestrup Gymnastik- & Idrætsforening har ansat en instruktør, som i samarbejde med skolen skal få gang i gymnastikken og ikke mindst motorikken, i et projekt ”låne” børnene en gang om ugen i den første time… – så må vi se hvad samarbejdet videre bringer, lyder det fra Annika Maria Hansen.
– Foreningen har også ansat instruktører til to hold i leg og gymnastik for børnene, i aldersgruppen 3-5 år og klasserne 1. – 2. klasse om eftermiddagen, så det bliver en dejlig vintersæson, slutter hun.

Share.

Der er lukket for kommentarer.