Alsidig kulturpersonlighed øser ud af anekdoter om mødet med ”de kendte”

0

Egentlig er han fra Holstebro-kanten, Ernst Trillingsgaard, en af de helt store arrangører inden for dansk kultur- og showbizz gennem en menneskealder, – godt og vel endda..! Det var da også som direktør for Holstebro Hallen 1$965-85, han slog sit navn fast som bl.a. ”revymand”, da han stiftede Holstebro Revyen i 1969.
Senere blev han i 1985 nær-
mest headhuntet til ”blæksprutte-stillingen” som direktør og kreativ inspirator i Aalborg Kultur- og Kongres-
center, – samme år han blev kunstnerisk konsulent for Cirkusrevyen på Bakken nord for København..!
I 1990 skabte han Aalborg Vinterrevy, og i det hele taget har han gennem årene medvirket kraftigt til at sætte Aalborg på landkortet som kultur- og kongresby, idet stedet har haft næsten 400 udenlandske gæstespil og næsten 4.000 danske og udenlandske teaterforestillinger og koncertarrangementer.

Mange anekdoter..!
Via alle disse forskellige engagementer inden for dansk og internationalt kulturliv har Ernst Trillingsgaard naturligvis mødt et utal af spændende mennesker inden for musik, teater, foredrag osv osv, – og det er anekdoter om disse, samt ikke mindst sit eget spændende liv, Ernst Trillingsgaard fortæller på slap line i Hjeds Kultur- og Forsamlingshus ved et offentligt foredrag med både buffet, kaffe, kage m.v., som det fremgår andetsteds.

Share.

Der er lukket for kommentarer.