Opera i Rebild melder klar i bakkerne søndag

0

Opera i Rebild 2019 bliver en festlig musikalsk sommerdag, forhåbentlig uden dryp fra oven..!

Årets store Operakoncert i det fri, med danske og udenlandske solister, operakor og Aalborg Symfoniorkester, løber af stabelen på søndag eftermiddag den 11. august.

Operatemaet er i år ”Hjertets Utålmodighed”, og denne ”længsel” finder sit musikalske udtryk i både den danske og den italienske sang.

I årets program præsenteres den danske sang af kendte og elskede værker af Carl Nielsen, mens der i koncertens anden del præsenteres musikalske perler af Verdi og Puccini bl.a. fra ”La Boheme”, ”La Traviata” og ”Don Carlos”.

Det meget anerkendte og talentfulde Mariagerfjord Pigekor medvirker i årets optaktsprogram.

Det er i år 18. gang Opera i Rebild inviterer til en helt speciel musikalsk oplevelse og hyggelig skovtursstemning på den smukke naturscene i Rebild Bakker, hvor lyngen netop nu blomstrer allersmukkest, så der bliver oplevelser for alle sanser, – inklusiv smagssansen, hvis man vælger at deltage i operafrokosten inden koncerten.

Borgmester Leon Sebbelin byder velkommen, og Søren Steen Nielsen, Opera i Rebild, siger ligeledes et par ord, inden Mariagerfjord Pigekor under ledelse af dirigent og pianist Christian Fris-Ronsfeld leverer et flot og alsidigt program.

Derefter følger operaoplevelsens øvrige program, med masser af elskede operastykker fra diverse store og velkendte kompositioner. – Der er lagt op til en stærk og usædvanlig smuk oplevelse på søndag, og billetter kan stadig fås!

Share.

Der er lukket for kommentarer.