Opskriften på den perfekte skiferie for store og små

0

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

At tage på skiferie er en stor oplevelse for både børn og voksne, men særligt børnene vil helt sikkert elske at komme en tur ud i de sneklædte landskaber og have mulighed for at suse ned ad pisterne dagen lang. At stå på ski er for alle – både store og små, men hvordan skiferien forløber afhænger af en række forskellige faktorer. Det kan du læse meget mere om her i denne artikel, hvor du blandt andet også kan finde inspiration til, hvor den næste skiferie skal gå til.

Sådan får I en god skiferie

Skiløb er en sportsgren, og det betyder, at I får jer en aktiv ferie med masser af fart over feltet, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke er plads til andet end at stå på ski, når man er på skiferie. Mange forældre begår den fejl i forhold til deres børn, at skiferien i høj grad handler om at få mest muligt for pengene, og derfor skal liftkortet bruges hele dagen lang alle ugens dage – uanset hvordan vejret er, eller hvordan benene har det. Sådan behøver det dog slet ikke at være.

At stå på ski skal være sjovt, men mange børn mister interessen, når de bliver vækket tidligt i deres ferie for at stå klar ved liften, når den åbner tidligt om morgenen, og de kan først slappe af, når de sidder på den sidste lift på vej ned til byen.

For nogle børn vil det være bedst, hvis skiferien også bliver kombineret med andre aktiviteter end kun skiløb, og det er der rig mulighed for. Det gælder bare om at finde en destination, der tilbyder mere end bare skiløb.

Turen går til Idre Fjäll

En af disse destinationer er Idre Fjäll i Sverige. Her kan man for eksempel nyde godt af følgende aktiviteter:

  • Kørsel på snescooter
  • Elgsafari
  • Klatrevæg
  • Bowling
  • Tennis
  • Badminton
  • Fitness
  • Legerum
  • Svømmehal med sauna og boblebad

Der er også underholdning og aktiviteter for de voksne. Der er for eksempel flere gode restauranter i området, ligesom der også er et diskotek for de voksne eller for de unge voksne i familien. Derudover er det generelt set et rigtigt hyggeligt område, der selvfølgelig også byder på masser af pister med forskellige sværhedsgrader.

Det betyder med andre ord, at der i Idre Fjäll er masser af mulighed for at få en rigtig god skiferie, både for familiens yngste såvel som familiens ældste, og det er uanset, hvor meget eller hvor lidt man så har lyst til at stå på ski, når man er der. Skulle vejret være dårligt en dag, kan man i stedet tage en tur i svømmehallen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.