Penge til nye læderbolde hos Skørping Petanqueklub

0

Skørping Petanqueklub har modtaget en donation fra Fonden for Sparekassen Himmerland. Ikke til de velkendte hårde metalkugler, de fleste kender fra petanque, men til køb af nye læderbolde.

Benny Winther Jensen fra Jutlander Bank i Skørping var en populær gæst forleden, da han mødte op midt i petanquespillet med et gavebevis på 2.000 kr.: – Det glæder os at fonden vil støtte med det flotte beløb; i vinterhalvåret spiller vi indendørs,og her spilles der med læderbolde, fortæller Finn Nielsen, Aase Kristensen og Hardy Andersen fra klubben og fortsætter: – Mange af de bolde, vi har nu, er ikke for gode, uens i størrelse og mere eller mindre skæve, så de 2.000 kr. falder på et tørt sted: – Vi skal bruge fire sæt bolde hver gang, og ét sæt bolde à 12 stk. koster over 2.500 kr., så når vi nu får købt nye bolde, er vi oppe på at have tre sæt i bedste kvalitet.

Ved kaffebordet fortalte Benny Winther Jensen om Fonden og dens uddelingspolitik, og de 23 tilstedeværende petanquespillere kvitterede med tak og en klapsalve. På fotoet ses fra venstre formand Finn Nielsen, kasserer Aase Kristensen med det synlige bevis på donationen, og næstformand Hardy Andersen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.