Pensionister arbejder frivilligt i byens tjeneste

0

Et nyt påhit har set dagens lys. Suldrup Senior Service er efter et par opstartsmøder bogstavligt talt trukket i arbejdstøjet og gået i gang med praktiske gøremål til fordel for byen. Super flot initiativ.

En halv snes friske pensionister udgør indtil videre truppen, men der kommer hele tiden nye med. Et af de første projekter har været istandsættelse af byens flagalle, som FDF står for.

Her er det: ”Pedel” Gert, ”Post” Knud, ”Foderstof” Egon, Per Nedergaard, ”Mekaniker” Peder,  ”Gartner” Hans, ”Bus” Poul, der er i gang med at male og dreje nye knopper.  Som det fremgår af kendenavnene, er det en alsidig gruppe der ikke kun gør det de er bedst til – men det de har det bedst med !

Et andet projekt gruppen er i gang med, er at klargøre sit kommende flagskib: ”En fuld udstyret parktraktor med tipvogn og ruf, der er stillet til rådighed af SUMAS (Suldrup Maskinforretning A/S) og Elmerhøj Anlægsgartneri A/S, som også vil være faglig rådgiver, når holdet rykker ud for at pleje og vedligeholde de nye stier i området.

Når arbejdet med byens nye torv snart går i gang, vil Senior-holdet også bistå. Det sker med Arne Asp som tovholder.

Mere er vente..!

Initiativtagerne til Suldrup Senior Service er i øvrigt Pedel Gert og Stig ”i Hallen” og de er blevet organiseret under Suldrup Borger- og Erhvervsforening.  Alle der har lyst til at bidrage på den ene eller anden måde er særdeles  velkommen til at deltage.

Der er ”rådslagning”  med  kaffe og rundstykker i hallens cafeteria på mandag 16. marts midt på formiddagen..

Informationer findes på: www.Suldrupby.dk og : www.facebook.com/Suldrupseniorservice.

Share.

Der er lukket for kommentarer.