POWER er åbnet i Aalborg – og har stor succes

0

I løbet af de seneste år har den nye danske elektronikkæde kaldet POWER opnået stor succes. Nu er POWER også åbnet i Aalborg, og det er til stor glæde for de nordjyske kunder, der ønsker at investere i kvalitetselektronik til en god pris. POWER er efterhånden åbnet op flere steder i landet og har således skabt stor konkurrence til de eksisterende elektronikforhandlere. Dette garanterer, at du får den bedst mulige pris på dine fremtidige elektronikkøb.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvorfor POWER har opnået så stor succes, så kan du passende læse med videre i dette skriv, hvor vi vil skitsere, hvorledes POWER har indrettet deres forretningsstruktur, således at den kommer kunderne til gode.

POWER byder på et væld af gode priser

POWER er med tiden blevet en værdig konkurrent til de mange eksisterende elektronikbutikker. Dette er de blevet, fordi de holder fast i deres politik om, at kvalitetselektronik skal være for alle, og dermed skal priserne også være til at betale for den almene kunde. Af denne grund kan du ofte være heldig at finde et væld af gode priser, når du handler hos POWER – uanset om du er på udkig efter en ny computer eller måske skal have udskiftet din mobil.

Udskyd betalingen af dine varer

Et andet vigtigt element, der gør POWER så populært blandt danskerne er, at der er mulighed for at udskyde betalingen af sine varer. POWER har nemlig indgået et samarbejde med Express Bank og sørget for, at kunder nu kan betale med POWER finansiering. Denne løsning lader dig som kunde oprette en kredit på mellem 15.000 kr. og 40.000 kroner, som du herefter kan bruge til at betale for dine varer købt hos POWER med. Express Bank lader dig også udskyde betalingen i op til fire måneder, inden den første rate for betalingen forfalder. Denne løsning lader mange danskere få råd til eksklusivt elektronik hos POWER, og af denne grund er denne elektronikforhandler blevet ganske populær blandt elektronikentusiasterne.

Hos POWER kan du få det hele

POWER er uden tvivl en af de elektronikkæder i Danmark med det største udvalg. Når du derfor går på udkig efter det nyeste elektronik på markedet, kan du være sikker på, at du finder det største udvalg hos POWER. Her vil du nemt kunne finde præcis det, du leder efter og også blive opdateret omkring nye lanceringer af elektronikprodukter. Vi anbefaler dig at holde særlig godt øje med deres hjemmeside, da det er her, du får det bedste overblik over de mange forskellige kvalitetsprodukter. Det er da også her, at du bliver opdateret først, når der er nye gode tilbud at få del i.

Du kan roligt købe dine elektronikprodukter på POWERs hjemmeside – her får du nemlig også rig mulighed for at gøre brug af den førnævnte finansieringsløsning og dermed få råd til lækre elektronikprodukter, der ellers ville have været en større investering for mange kunder. Med en kredit i samarbejde med Express Bank vil du ikke skulle bekymre dig om prisen for den nye computer eller nye smartphone, som du er nødsaget til at udskifte din gamle med. Smartere bliver det ikke. Bemærk dog, at afbetaling ikke nødvendigvis er for alle.

Share.

Der er lukket for kommentarer.