Diamond Painting er kommet til Danmark

0

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Diamond Painting, så er det i høj grad på tide. Diamond painting er en af de nyere tendenser, der netop har ramt Danmark, og er du endnu ikke helt sikker på, hvad det går ud på, så kan du med rette læse videre.

Mange danske forbrugere har taget denne nye form for tegning til sig. I bund og grund er diamond painting en ny måde at lægge perler på. Det er, mener mange, både sjovere og mere udfordrende. Med andre ord gemmer der sig mange timers leg med denne form for blanding mellem puslespil og perleplader!

Hvad er diamond painting?

Diamond painting er ganske enkelt tegninger, hvor der i stedet for maling påsættes små diamanter. Disse små diamanter (eller perler) danner til sidst et fantastisk flot billede, som du kan vælge at hænge op, give som gave eller noget helt tredje.

Garnbutikker rundt omkring i Danmark er begyndt at have 5D diamond painting i sortimentet. Dette skyldes den enorme efterspørgsel, der har været blandt danske forbrugere.

Diamond paintings er den populære dille fra USA

Som det ofte ses, så starter de populære tendenser i USA. Her er diamond painting absolut ingen undtagelse. At tegne med perler har længe været populært i USA, og vi har her i Danmark måtte lade denne trend vente på sig. Nu er den dog i høj grad blevet sat på Danmarkskortet, og du vil derfor godt kunne forvente at se meget mere til disse former for tegninger.

Hvor kan man købe diamond painting i Danmark?

Diamond painting kan både købes her i Danmark og i udlandet. Mange forbrugere vælger at købe i udlandet, men det resulterer ofte i, at man bliver slemt skuffet over kvaliteten. Ønsker man at være sikker på, at kvaliteten er høj, og at man som forbruger står tilbage med gode rettigheder, så anbefaler vi at købe diamond painting i Danmark.

Butikker der sælger diamond painting er blandt andet:

  • Minddrops.dk
  • Diamondart.dk
  • Knittingroom.dk

Diamond painting, hvordan?

Er du i tvivl om, hvordan diamond painting egentlig foregår, så kan vi anbefale at tage et nærmere kig på Youtube. Her finder du nemlig en masse fantastiske videoer, som viser dig præcis hvad denne nye tendens går ud på. Det er nemmere at visualisere ved hjælp af en film, og derfor anbefaler vi, at du går på Youtube og søger efter det.

Share.

Der er lukket for kommentarer.