Radikale i Rebild inviterer til offentlige besøg på tre lokale miljø-virksomheder

0

Under overskriften ”Besøg lokale grønne virksomheder” inviterer Radikale Venstre i Rebild Kommune alle interesserede – uanset partifarve – på et eller flere af tre spændende virksomhedsbesøg fordelt i kalenderen i perioden frem til sommerferien.

Det er som nævnt virksomhedsbesøg for alle og enhver, som er nysgerrig på, hvordan lokale virksomheder forsøger at skabe vækst, samtidig med at de er bæredygtige. – Ikke kun bæredygtige hvad angår miljø men også angående lokale arbejdspladser og viden, understreger formanden for Radikale Venstre i Rebild Kommune, Torsten Topbjerg.

– Besøgene er alle en del af vores arbejde for, at Rebild Kommune bliver en grøn kommune med gode, grønne jobs til glæde for borgere og virksomheder. I den forbindelse vil vi gerne høre virksomhederne om, hvad de oplever som begrænsninger for deres vækst, fortsætter han.

– Er der noget i lovgivningen, som giver udfordringer og problemer, mangler der kvalificerede arbejdskraft eller er der noget helt tredje, der skal til for at de får succes fremover?

Rundvisning alle tre steder 

– Foreløbig er der planlagt tre besøg. Der er dog flere på vej, som løbende vil blive annonceret på vores Facebook side, fortæller Torsten Topbjerg.

Virksomhederne:

De tre virksomheder, som foreløbig er udvalgt til at få besøg, er – som det fremgår andet sted i ugens avis – 

”Fremtidens fjernvarme”,

Støvring Kraftvarmeværk

tirsdag den 12. februar.

”Genanvendelse af plast i verdensklasse”, Aage Vestergaard Larsen, Mariager,

onsdag den 20. marts.

”Verdens bedste solvarme”,

Arcon‑Sunmark i Skørping

torsdag den 6. juni.

Alle virksomhedsbesøg starter sidst på eftermiddagen og varer et par timer.

Der er begrænset deltager-antal, oplyser Torsten Topbjerg, som modtager tilmelding fra interesserede senest dagen før de aktuelle besøg.

Share.

Der er lukket for kommentarer.