Rebild Bakker – Læs om nationalparken her!

0

I Danmark har vi et væld af fantastiske nationalparker og seværdigheder, som i den grad er et besøg værd. En af disse nationalparker er Rebild Bakker lige syd for Limfjorden i Nordjylland. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse i den danske natur, uanset om dette er på en vandretur eller på mountainbike. I dette skriv kan du læse meget mere om, hvorfor vi her på siden mener, at Rebild Bakker i den grad er et besøg værd for dig, der elsker at gå på opdagelse i den danske natur.

Hvor ligger Rebild Bakker

Rebild Bakker ligger som nævnt lige syd for Limfjorden i Nordjylland – nær Skørping og nord for Rold Skov. I Rebild Bakker finder du intet mindre end et pragteksemplar af det hede landskab, som er så særligt for den nord-og vestjyske natur. Her er der bakker, åer og kilder såvel som tætte skove i en tæt symbiose med vilde buske og et virvar af farver. Her får naturen lov til at være i fred, præcis som den ser ud med lidt hjælp fra bakkernes beboere såsom de vildtgående får og besøgende fugle.

Derfor er Rebild Bakker et besøg værd

Er man interesseret i at opleve den danske natur, som den har set ud lige siden istiden, så er Rebild Bakker i den grad et besøg værd. Her får man nemlig hurtigt fornemmelsen af, hvilke mægtige kræfter der spillede ind under istiden, og som formede det Danmark, vi kender i dag. Når man siger, at området i Rebild er et bakket landskab, så er det nemlig ikke hele sandheden. Naturligvis er det et kuperet landskab, men faktisk har det ikke altid set sådan ud. Under istiden dannede der sig nemlig nogle dybe smeltevandsrander i det danske land, og et eksempel på disse befinder sig i Rebild. Når man derfor siger at det er et bakket landskab, skal det nærmere ses som en konsekvens af de førnævnte smeltevandsrander.

Dertil er det under alle årstider et helt igennem storslået og smukt område at færdes i, uanset om det er for at få lov til at drikke vand direkte fra den famøse Ravnkilde eller for at nyde den smukke og vilde natur.

Nyd en afslappende stund på Comwell Rebild Bakker

Rebild Bakker er intet mindre end det perfekte sted at tilbringe tid ude i naturen. Dette gælder uanset, om det er for at være aktiv på eksempelvis en mountainbike i det kuperede terræn, for at udfolde sin kreativitet og få taget fantastiske billeder i området eller bare for at gå på opdagelse i den danske natur. Uanset hvilket formål man tager til Rebild Bakker med, så er der rig mulighed for at gøre et holdt på sin tur ved Comwell Rebild Bakker. Her har du muligheden for at stille cyklen og nyde en afslappet stund med selvforkælelse og fantastisk mad tilberedt med skønne urter og bær fra den omkringliggende natur. Comwell Rebild Bakker ligger i hjertet af Nordjylland i Rebild Kommune, og det er på denne måde nemt at komme til området, hvis man er en større forsamling. Har du derfor planer om tage på opdagelse i det danske land, kan vi herfra anbefale dig at tage et smut forbi Rebild Bakker.

Share.

Der er lukket for kommentarer.