Nordens største webshop udvider – Coolshop satser på Island

0

I Danmark har det længe været kendt, at Coolshop, med sin base i Aalborg, er nordens største webbutik. Med mere end 2 millioner kunder igennem butikken årligt, er det nu blevet tid til, at befolkningen på Island skal få glæde af det store sortiment, som Coolshop har at tilbyde.

Coolshop har valgt at ekspandere til Island med både Kids Coolshop konceptet og webshoppen. Den fysiske del af forretningen er ekspanderet til Island ved at åbne tre enorme butikker. Derudover er Coolshop domænet nu at finde med islands TLD (.is).

Jacob Risgaard, direktør for markedføringen, melder ud, at Island har manglet en webbutik som Coolshop. Der bliver lagt vægt på, at man efter at have åbnet de fysiske butikker, har fået et godt indblik i markedet på Island.

Allerede nu meldes der om, at mange tusinde islændinge lægger vejen forbi webbutikken. Der lyder derfor til at være basis for, at det islandske marked tager positivt imod den nye webbutik fra Aalborg.

Kendt fra Løvens Hule

Jacob Risgaard er på nuværende tidspunkt aktiv i DR-programmet “Løbens Hule”, hvor danskerne kan se håbefulde iværksættere pitche sig til investeringer. Senest har Risgaard investeret i skjortefirmaet BARONS, som eftersigende skulle have haft stor succes med salget efter at være blevet vist på DR. Løvens Hule er uden tvivl også en god reklame for Coolshop.

Share.

Der er lukket for kommentarer.