Rebild og Mariagerfjord giver Vesthimmerland og Aalborg baghjul

0

Boligsalget BULDRER DERUDAD i Rebild og Mariagerfjord kommuner i forhold til sidste år: I forhold til februar 2017 steg boligsalget i februar 2018, målt i kroner og øre, med hele 43% i Rebild Kommune og 35% i Mariagerfjord.
Stigningen i Aalborg Kommune var på 30%, mens Vesthimmerlands Kommune udviser det største fald i hele Danmark med en tilbagegang på 44%.

I en tredjedel af landets kommuner er det beløb, der bliver handlet huse for, faldet på blot et år. Samtidig stiger den samlede købesum på landsplan. Stigningen er dermed skævt fordelt i landets kommuner, viser nye tal fra Boligsiden.dk.
I februar måned blev der solgt 3.627 huse i Danmark til en samlet købesum på 8,2 milliarder kroner, viser nye handelstal fra Boligsiden.dk. Sammenlignet med det beløb, der blev spenderet på husmarkedet i samme periode sidste år, er der tale om en stigning i kroner og øre på 625 millioner kroner, svarende til en fremgang på 8%, – fremgangen i Rebild Kommune er med andre ord seks gange så stor som landsgennemsnittet og i Mariagerfjord Kommune seks gange så stor.
Til sammenligning lyder stigningen i København og Aarhus på mere beskedne 21% og 3%, altså to en halv gange landsgennemsnittet i hovedstaden og under halvdelen af landsgennemsnittet i Danmarks næststørste by Aarhus.

Share.

Der er lukket for kommentarer.