Spil GRATIS i Rold Skov Golfklub – den 22. april..!

0

Golfinteresserede læsere, som bare ikke har fået taget sig sammen til at kaste sig ud i den populære sport, har nu chancen for at prøve spillet ganske gratis, uden at skulle investere i hverken udstyr eller kontingent:

Søndag den 22. april slår Rold Skov Golfklub dørene op for Golfens Dag/Åbent Hus, hvor nysgerrige kan få et indblik i, hvordan man spiller golf – og prøve at slå til en golfbold, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen..!
– Men vær forberedt på, du bliver bidt af sporten – og at det slet ikke er sidste gang, du slår til den lille hvide bold, lyder det på én gang tillokkende og ”advarende” fra den lokale golfklub med den flotte bane i det naturskønne landskab ved Rold Skov uden for Skørping.
Golfens Dag varer fire timer, to timer på hver side af frokost.

Golftræner er klar
til at instruere gæsterne
– Vores træner er parat til at give instruktion, og nogle af vore medlemmer er klar til at spille nogle huller sammen med de interesserede gæster samt fremvise baneanlægget, klubhuset og maskinparken, forklarer bestyrelsen, som også er parat til at fortælle om mulighederne.

Kaffe, kage og start-tips
Dagen sluttes af med en kop kaffe og kage i klubhuset, som klubben er vært ved, og undervejs fortælles der om mulighederne for at komme i gang med golfsporten.
Golf er iøvrigt i dag den største sportsgren for folk over 25 år, og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.
Golf er en sport som gavner golfspillere, som udover at være aktive også lever sundere, fremgår det af diverse undersøgelser.

FACTS om golfsporten:
Undersøgelser, som Dansk Golf Union har lavet, viser blandt andet, at….

– en golfspiller går over 11.000 skridt på en golfrunde (18 huller)

– aktive golfspillere lægger flere år til deres liv i forhold til mindre aktive medborgere

– golfspillere er aktive i længere tid end andre idrætsudøvere

– golfsporten reducerer risikoen for at få type-2 diabetes

Golfens Dag er for alle, og det er gratis at deltage. Rold Skov Golfklub sørger for, at der står både udstyr, frivillige og trænere til rådighed på dagen, så ingen gæster går forgæves. Det eneste, der skal medbringes, er fornuftigt tøj til vejret og godt humør.

– Golf gavner sundheden og det sociale liv, så kom og prøv golfspillet og se vores flotte bane på Golfvej 1, Skørping, lyder udgangsreplikken fra klubben.

Share.

Der er lukket for kommentarer.