Røverkvartetten på slap line i Røverstuen fredag den 4. september

0

Så er der igen ”showtime” med de fire festlige gutter i Røverkvartetten.

Det er i Røverstuen fredag den 4. september, det sker, og der vil være alt fra sang og musik til røverhistorier og sing-a-long, når Aldahl’s, Thrane og Meilholm optræder med deres uforlignelige og uforudsigelige show.

– Det er nok klogt at bestille bord i forvejen, for der plejer at være pakket med folk, når de fire populære spasmagere underholder, lyder det fra Morten i Røverstuen.

– Kom og spis med, eller ”fald ind” i løbet af aftenen, fortsætter han, og understreger at der er gratis adgang til arrangementet.

Røverkvartetten er Lindy og Peter Aldahl, Klaus Thrane og Axel Meilholm (Troubaduren fra Arden) – kendt og elsket for sin humor og sine sange forfattet til lejligheden, i hele Himmerland.

Han har blandt mange andre steder optrådt i TV2 Nord, fx da ”Mogens kom forbi”.

Overraskelser

– Røverkvartettens repertoire er en overraskelse, – men der bliver en stor del ”sing-along”, hvor alle kan være med i hyggelig og festlig fællessang, præcis som publikum ka’ li’ det, fortæller de fire spasmagere.

Klaus Thrane medbringer sin kendte irske tromme, foruden andet slagtøj.

Der er med andre ord lagt op til en aften med sang, musik, humor og andre indfald undervejs, som hverken kan eller skal røbes på forhånd!

Sidste gang, Røverkvartetten optrådte i Røverstuen, kom der pludselig én med sin egen harmonika, – og så var det pludselig en Røverkvintet!

Der er med andre ord ikke to shows med Røverkvartetten, der er ens, så selv om man har oplevet de fire spøjse herrer før, er der altid nye ting i ærmet, man kan overraskes og begejstres over.

Hans Henrik Borup Laugesen

hh@vores-avis.dk

 

 

Share.

Der er lukket for kommentarer.