Rold Skov Golfklub havde rekordagtigt antal deltagere i årets klubmesterskaber

0

Årets klubmesterskaber i Rold Skov Golfklub forleden blev en vellykket omgang med godt vejr, det største antal deltagere i flere år – og endnu et ”hole-in-one” til klubbens samling, som er vokset pænt i år. Klubmesterskaberne kørte over ”en udvidet weekend”, og startede fredag med par 3 bane mesterskab, hvor 30 spillere var tilmeldt. Fire spillere måtte i omspil, men til sidst blev det Peter Andersen, som løb med sejren. Efter matchen blev der serveret grillmad på terrassen med kolde øl og hyggesnak..

STOR bane med otte rækker

Lørdag og søndag blev der spillet klubmesterskaber på “stor” bane i otte forskellige rækker. 74 spillere var tilmeldt årets klubmesterskaber,. Det er det største antal i de senere år. 

Vinder i herre seniorrækken blev Emil Nysom Jensen, mens bedste dame blev Elly Krogh Nielsen. Klubmesterskaberne blev nogle festlige dage, og på lørdagens runde i stableford rækken lykkedes det i øvrigt for Rene Christoffersen (foto herunder) med et perfekt slag at lave et Hole in One på hul 14..!

FOTO: Ikke færre end 74 medlemmer af Rold Skov Golfklub var tilmeldt årets klubmesterskaber ”på stor bane” i otte forskellige rækker forleden, – det største antal i en årrække. På fotoet ses en række af de mange glade vindere

Share.

Der er lukket for kommentarer.