ROLD SKOV GOLFKLUB: TV-kendt sklerosepatient beviser at golf er gavnligt

0

Golf gavner – ingen tvivl om det, lyder det fra golfmanager Britta Hedegaard, Rold Skov Golfklub, efter besøg af den skleroseramte Erik Kolmos, som et led i et særligt projekt.

En onsdag formiddag nærmere betegnet den 5. september kunne 3 medlemmer fra Rold Skov Golfklub konstatere ved selvsyn, AT GOLF GAVNER. De 3 spillede nemlig 18 huller golf med Erik Kolmos. Erik er 65 år er bosiddende på Fyn og er skleroseramt og han har haft sygdommen siden han var 27 år. De første 20 år dog uden at vide det.

En god ven har lavet et væddemål med Erik. Om Erik kunne nå at spille samtlige knap 200 golfbaner i Danmark, inden hans sygdom sætter en stopper for det. Denne målsætning faldt bestyrelsesmedlem i Rold Skov Golfklub, Bjarne Villadsen over på facebook i foråret. Der blev straks blev sendt en invitation afsted til Erik om at spille vores dejlige bane i Rold Skov Golfklub.

Erik er en sej pensionist som altid har sat sig mål – og nået dem. I starten af sit sygdomsforløb, hvor han stadigvæk kunne løbe, nåede han at løbe hver dag i over 1.500 dage. I gennemsnit var løbsdistancen 4,7 km. Nu er målet om at spille alle baner i Danmark så på vej til at blive opfyldt. Erik forventer, at målet er nået i september 2019. Hvis ellers ikke sygdommen sætter ind med væsentlig forværring.

I dag er Erik Kolmos lykkelig over at have golfen som idrætsaktivitet. Han glæder sig over at man i golfsporten kan dyste mod hvem som helst, uanset niveau, alder, køn og handicap. Det betyder meget for den stadigvæk aktive badmintontræner at have noget at kunne konkurrere i. Det ligger i hans dna som mangeårig elitetræner.

Erik er af den opfattelse, at såfremt han ikke havde haft golfen som hobby, og den træning som sporten giver ham både fysisk og psykisk, ville han for længe siden været bundet til den kørestol.
– Rold Skov Golf klubber takker Erik for besøget. Han har givet sine 3 medspillere William, Lars og Bjarne kæmpe inspiration til ikke at tage livet for givet. Vi ønsker Erik held og lykke med at nå i mål med sit projekt. Vi er sikre på, at Eriks vilje gør at han når sit mål. Rold Skov Golfklub ønsker Erik lykke på vejen der kommer, slutter Britta Hedegaard, Golfmanager, Rold Skov Golfklub.

Share.

Der er lukket for kommentarer.