Rold Skov OK får besøg af 3-dobbelt verdensmester

0

Dansk orienterings verdensstjerne, Maja Alm, kommer på besøg i ungdomsafdelingen i Rold Skov Orienteringsklub tirsdag den 6. oktober.

Hver tirsdag afvikler Rold Skov OK træning for klubbens ungdomsmedlemmer i alderen 8 til 13 år. På tirsdag den 6. oktober tilføres træningen en særlig dimension med besøg af den flerdobbelte verdensmester i orienteringsløb, Maja Alm. Ved verdensmesterskaberne i orienteringsløb, der blev afviklet i Skotland denne sommer, vandt hun tre guldmedaljer i disciplinerne Sprint, Mix-Stafet og Stafet. Maja Alm har dog allerede i flere år været en stjerne på det danske orienteringslandshold. I 2014 vandt hun således medaljer i de samme tre discipliner. Dengang blev det til henholdsvis bronze, sølv og sølv. Dertil kommer medaljer fra tidligere mesterskaber.

Bevare jordforbindelsen

Besøget hos Rold Skov OK er kommet i stand gennem klubbens ungdomsledere Elizabeth Borchorst og Helge Søgaard, som begge har en fortid i Dansk Orienterings-Forbund (DOF). Under besøget hos Rold Skov OK ledsages Maja Alm af landstræner Lars Lindstrøm. Maja Alm og Lars Lindstrøm vil her fortælle om livet som eliteløber, med fokus på at bevare jordforbindelsen både som menneske og i forhold til orienteringsteknikker. Rold Skov OK’s ungdomsløbere får også lejlighed til at løbe en tur i skoven sammen med verdensmesteren.

Share.

Der er lukket for kommentarer.