Rold Skov Orienteringsklub inviterer alle interesserede til ”familieskovtur i børnehøjde”

0

Så er der mulighed for sjove oplevelser i skoven for hele familien: Rold Skov OK inviterer til familieskovtur med ”Find vej Dagen” mødested ved Røverknolden efter frokosttid på lørdag eftermiddag den 18. maj.Find Vej Dagen er et gratis motionsarrangement for hele familien. Alle kan være med, for der er baner til både barnevogne, børn og voksne. Rold Skov Orienteringsklub er også i år vært ved dette arrangement, hvor man plejer at lokke flere hundrede deltagere en tur i skoven. 

Der vil være lette Find Vej baner på 2,5 km, 3,5 km og 5 km. Og så er der selvfølgelig en bane de allermindste eller dem, som skal have far eller mor i hånden, inden turen går i skoven. 

Fælles for banerne er, at alle kan være med, og at man kan gå, lunte, løbe eller tage en barnevogn eller en klapvogn med. Orienteringsløb er for alle aldre og niveauer, og er især en meget familievenlig motionsaktivitet.

Præmier til Børnene!

– Vi har mobiliseret mange af klubbens ungdomsløbere såvel som de mere modne, og allestår parat til at vejlede, fortæller Orla Vitting, som styrer dagens program. 

– Til børnene vil der være diplomer, medaljer og frisk frugt, når de har gennemført en bane, fortsætter han og garanterer en rigtig fin dag med gode, sjove og hyggelige naturoplevelser for hele familien.

Der er også mulighed for at vinde en præmie undervejs, da Rold Skov OK trækker lod blandt deltagende børn om en række sportstasker, som sportsfirmaet ”Løberen” har sponsoreret.

Venter 150-200 deltagere

Også i år forventer klubben mellem 150-200 deltagere, hvoraf en del erfaringsmæssigt bliver så begejstrede for orientering, at de hænger på og møder op til de efterfølgende tilbud om orientering,

et par gange tirsdage og lørdage som prøve medlemmer.

Kort om klub og sport:

Orienteringsløb er sporten, hvor man skal finde vej fra post til post ved hjælp af et kort og et kompas. 

Orienteringsløb er et godt alternativ for dem, der gerne vil kunne dyrke en sport sammen med hele familien på tværs af alle aldre. 

Rold Skov Orienteringsklub har ca. 170 medlemmer, som aktivt dyrker sporten fra 4-5 år og op til 75+ år. Klubben har de senere år markeret sig stærkt både lokalt og på landsplan og tilbyder et meget stort udbud af aktiviteter, fra ugentlige træningsløb, ungdomstræning og ”skovtroldeorientering” til familieorientering for de allermindste, familieture og naturvandringer.

Og der er altid plads til én til: Rold Skov er jo kæmpestor..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.