Sådan sender du nemt og billigt en pakke med GLS!

0

Annonce

I dagens Danmark er det nemt at sende pakker rundt i landet. Hvad end du netop har solgt noget på DBA, Facebook eller Tradono, eller du blot skal sende noget til et familiemedlem, så kan du på kort tid generere det nødvendige label, der skal til. GLS er en af de pakkedistributører, som de fleste i Danmark benytter sig af. Det er der god grund til; det er både nemt, billigt og hurtigt. Disse nøgleord er essentielle for, at en pakkedistributør kan bibeholde sin troværdighed i et land som Danmark.

Har du dog ikke prøvet at sende med GLS før, så vil vi herunder give dig indsigt i, hvordan det gøres nemmest muligt. Det handler naturligvis om, at du skal have sendt din pakke så billigt som muligt. Derfor vil nedenstående tips og tricks hjælpe dig med at spare penge, næste gang du skal sende en pakke med GLS.

Sammenligning af priser foregår også indenfor pakkeforsendelse

Du kender højst sandsynligt Momondo, hvor du har mulighed for at sammenligne flybilletter samt ferieboliger. Denne form for sammenligning på tværs af branchen er også mulig indenfor pakkeforsendelser. Platformen Pakke.dk sørger for hver dag at sammenligne priser på tværs af pakkedistributører, så du som kunde altid kan få den billigste pris på fragten. Det er smart for dig som forbruger, da du derved sikrer dig, at du altid kan købe fragten til den lavest mulige pris.

Find de laveste fragtpriser med Pakke.dk

Alle ønsker at spare penge der, hvor der penge spares kan; og her er fragtpriser bestemt ikke nogen undtagelse. Netop derfor har Pakke.dk sin eksistensberettigelse i et land som Danmark. Vi har en masse forskellige fragtudbydere, men det kan være svært at navigere imellem de mange priser, der i dag er på fragt. Ønsker du derfor altid at få tilbudt dagens laveste fragtpris på et dokument, en palle eller blot en almindelig pakke, så bør du sammenligne fragtpriserne.

Sådan fungerer det

Det er nemt og hurtigt at benytte sig af servicen. Du skal blot følge nedenstående steps.

  1. Du skal først og fremmest oplyse om, hvor pakken skal fragtes fra og til.
  2. Du skal dernæst tilkendegive til din pakkes dimensioner samt vægt. Disse informationer benyttes til at udregne prisen.
  3. Du vil herefter modtage priser fra forskellige fragtfirmaer. Du kan nu vælge det firma, der stemmer overens med det, du står og har behov for.

Det tager ikke mere end et par minutter, så har du fragtpriser fra forskellige fragtselskaber såsom FedEx, GLS og UPS. Det er en nem måde at spare penge på din næste fragtopgave!

Share.

Der er lukket for kommentarer.