Servicemindet teamspiller ny butikschef i SPAR Suldrup

0

Det er en erfaren købmand, der fra årsskiftet har stået i spidsen som butikschef i SPAR Suldrup: – Jeg har solgt dagligvarer siden jeg var 14 år, fortæller Ruth Horsdal, som dermed har 40 års erfaring i branchen, og løbende har taget diverse lederuddannelser undervejs.

– Det har været en fornøjelse og en glædelig kæmpeoplevelse at få lov at blive leder for SPAR Suldrups korps af næsten 30 dygtige, loyale medarbejdere, fortsætter Ruth Horsdal.
– Jeg har stor respekt for butikkens historie og for de flotte resultater, medarbejderne har præsteret, og jeg glæder mig til at fortsætte og udbygge samarbejdet med hver enkelt ansat, så vi som et team kan blive endnu bedre i fællesskab.
– Det har de næsten ekstremt loyale og positive kunder i øvrigt også i dén grad fortjent, så der er lagt op til en spændende fremtid sammen.
Ruth Horsdal har tidligere blandt andet været beskæftiget en årrække hos det daværende Metro Aalborg, og senest fem år i Kvickly Aars.
Hun er kendt som en meget udadvendt, positiv leder med stor kunde- og medarbejderkontakt: – Jeg er blevet fantastisk godt modtaget af kunder, medarbejdere og leverandører, så jeg glæder mig i dén grad til at vi kan udvikle butikken sammen, fastslår hun.

Idéer i støbeskeen

SPAR Suldrup er en stor og velassorteret forretning med egen slagter, så der konstant er friskudskåret kød i køledisken, egen blomsterbinder, som sammensætter flotte buketter efter kundens ønsker til enhver lejlighed, og friskbagte leverancer af brød og kager fra Nørager Bageri.
Desuden rummer butikken blandt andet det samlede udbud fra Danske Spil samt pakkeind- og udlevering fra GLS, PostNord, Bring og DAO.
– Vi vil være kendt for en indbydende, ren butik med fokus på friske varer og en lige så frisk service, lyder det fra Ruth Horsdal, som lægger afgørende vægt på trivsel som et nøgleord for medarbejdernes arbejdsforhold.
– Blandt idéerne til videreudvikling af SPAR Suldrup kan nævnes en facebook-service efter ”først-til-mølle-princippet”, hvor kunderne med et ”JA TAK” kan sikre sig ekstra fordelagtige køb af begrænsede varepartier til bundpris, en udvidelse af sortimentet i bagerafdelingen og en indretning, som giver mere plads mellem hylderne til både indkøbsvogne og kørestole, slutter Ruth Horsdal, som er klar til at sige hjerteligt ”goddag og velkommen” til endnu flere kunder i fremtiden.

FOTO: Her ses SPAR Suldrups nye butikschef Ruth Horsdal i den store, velassorterede blomsterafdeling, hvor kunderne får bundet flotte buketter af forretningens egen faglærte blomster-binder.

Share.

Der er lukket for kommentarer.