Sirenerne er klar til ny sæson med træning for både krop og hjerne

0

Hos Gymnastikgruppen Sirenerne, der som det fremgår andetsteds er klar til en ny sæson, kan man både få trænet hjerne og krop på samme aften. Via støttekroner fra Jutlander Bank har instruktør Hanne Grymer nemlig gennemført en uddannelse i ”Smart Træning”, og er klar til at instruere i denne form for motion. 

– Rebild Kommunes Fritidsråd har doneret penge til materialekuffert til Smart træning, så vi er klar til at afprøve konceptet, fortæller Hanne Grymer og Birgit Skovmand fra Sirenerne. – Ligesom du kan holde dine muskler vedlige med træning, kan du holde hjernen i gang ved løbende at give den nye udfordringer; det er både sjovt og foregår i et positivt samvær, fortæller de. 

Hanne Grymer og Birgit Skovmand er henholdsvis instruktør og formand for Sirenerne. De arbejder sammen om holdet og sørger for, at der også er fokus på grundtræning: – Og så skal vi arbejde med serier, som også er god hjernetræning. 

– Serierne i år tager udgangspunkt i dans, og vi skal derfor lære grundtrin i fx Salsa og Tango. Vi er gode til at hygge, og vi har ord for at tage godt imod nye på holdet, slutter Hanne Grymer og Birgit Skovmand.

– Fotoet viser et glimt fra Sirenernes livsglade og farvestrålende fællesskab.

Share.

Der er lukket for kommentarer.