Små Støvring-pirater havde en herlig og lærerig robot-tur til Riantics i Arden

0

De tidligere omtalte ”Coding Pirates Støvring”, havdde i mandags en gruppe nysgerrige, videbegærlige robot- og teknologi-talenter på besøg hos virksomheden Riantics i Arden, som netop er international ekspert på området.

Formålet var ikke alene at få så meget slik og sodavand som de små maver kunne rumme. Det handlede meget mere om at få viden om de 

smarte robotter, Riantics er kendt for at kunne sælge i hele verden.

Jan Kristensen fra Riantics (i blå skjorte på foto)  fortalte engageret om, hvilke opgaver der er, når en kunde beder om en robotløsning til sortering af varer på et lager: – Børnene var gode til at forstå de delopgaver vi har, når vi skal planlægge og teste et automatisk varelager for en kunde. 

– Det var tydeligt, at de alle sammen havde erfaring med programmering fra Coding Pirates, så det var meget positivt at have besøg af dem her i aften, lød det fra Jan Kristensen efter mødet med de 15 kvikke Støvring-børn og en del forældre.

Formand for Coding Pirates Støvring, Jacob Sørensen, var også glad for, at Riantics havde vist stor velvilje og afsat tid til besøget: – Det er flot, at man afsætter hele tre mand en hverdagsaften fra Riantics side. Det var helt tydeligt at alle børnene fik noget ud af besøget. Det er altid godt at se, at det de arbejder med hos os hver mandag aften, faktisk er noget der kan bruges helt konkret på en arbejdsplads som hos Riantics. De vokser helt når de ser hvad deres programmering kan bruges til.

Share.

Der er lukket for kommentarer.