Solen skinnede og Kræftens Bekæmpelse siger mere end 182.000 tak!

0

Solen skinnede på den flotte forårsdag og på de over 225 frivillige indsamlere i alle aldre, som sidste søndag gik fra dør til dør i hele Rebild Kommune og samlede ind til Kræftens Bekæmpelse.

Resultatet blev 182.000 kr., et beløb som er rigtig vigtig for den videre til forskning inden for alle kræftformer, hjælp til sygdomsramte og deres familier og ikke mindst hjælp til aktiviteter for medmenneske, som er på vej til at blive – eller er blevet raske. 

Alle aldersgrupper viste flaget 

Årets kampagne hed igen ”Vi viser flaget”, og indsamlerne havde rigtig mange gode, rørende og nærværende budskaber skrevet på flagene, som de bar på jakken, tasken, cyklen, barnevognen – eller hunden…!  

Budskaber som: ” For min mor” – ”for vores meget savnede far” – ”for livet” – ”Jeg fik hurtig hjælp”.

Fælles morgenkaffe

I Rebild Kommune er der tradition for at alle indsamlerne mødes inden gåturen, og mange steder var der gratis lokaler stillet til rådighed, bl.a. Kulturstatio-

nen i Skørping, Røde Kors i Terndrup, Klubhuset i Grynderup, Sognehuset i Støvring og i private hjem. Alene i sognegården i Støvring var der over 80 til morgenbord, hvor der udover kaffe på kander også var brød fra byens bagere. 

Telefonen blev flittigt brugt – 25% benyttede mobilepay

Der var igen i år indsamlere i alle aldersgrupper. Mange familier havde valgt at bruge dagen til fælles travetur for en god sag, og alle indsamlerne meldte tilbage, at de blev positivt modtaget, og mødt af meget stor velvillighed til at bidrage.  

Da indsamlerne kom tilbage til Jutlanderbank for at få pengene talt op, var det tydeligt at se at mobil pay vinder mere og mere indpas, idet 25 % af det samlede beløb var via mobilepay. 

”Hjælp os at hjælpe”

– I år var der heldigvis igen rigtig mange indsamlere der havde meldt sig, men desværre måtte mange gader i Terndrup og en del af oplandet rundt i Rebild undvære indsamlerbesøg, da antallet af indsamlere desværre ikke rakte til, at alle fik besøg, fortæller indsamlingsledelsen.

– Især i Terndrup er der et stort ønske og håb om, at et par stykker vil melde sig til at ”stå for” og koordinere indsamlingen næste år. 

Kampagnelederne i de øvrige byer lover at de nok skal stå klar med både hjælp og vejledning. ”Ingen kan alt men sammen kan vi det hele!!”, lyder mottoet.

– Så næste år håber vi atter på solskin, og at endnu flere vil bruge søndag den 29. marts 2020 til en indsats for en fælles god sag, og dermed være med til at slå beløbet, som her i 2019 blev på i alt 182.810,50 kr. for Rebild Kommune.

Share.

Der er lukket for kommentarer.