Spændende, sportslig sommerudstilling med konkurrence op til 12 år i RebildPorten

0

Rebild-området tæller næsten utallige former for sportsgrene inden for outdoor, hvor man både får frisk luft og god motion. Nu kan en del af de synlige resultater studeres nærmere i RebildPorten, turisthovedkvarteret i Rebild Kommune, på toppen af Rebild Bakker: Børn kan gå på opdagelse i et mini O-løb eller give den gas på en mountainbike, prøve en sportstrøje, en medalje, en badehætte og meget mere, og derefter hoppe op på udstillingens sejrsskammel for at få taget et foto som en sand vinder..!

Tidligere var Rebild Turistforum kommunens rådgivende organ med medlemmer fra turist-erhvervet, men sidste år indbød RebildPorten som tidligere omtalt til et nyt lokalt turismesamarbejde i et bredere netværk. 

I det nye netværk er også repræsentanter for frivillige organisationer er velkomne, og foreløbig er der over 60 medlemmer af netværket, som holder møder, kommunikerer og løbende laver sparring, erfa-udveksling og lignende til gensidig styrkelse af gennemslagskrafte over for både turister og fastboende i lokalområdet.

Sommer-udstilling

med konkurrence op til 12 år

Netop nu og hen over sommeren viser RebildPorten en udstilling med gratis adgang for alle, hvor især sportsklubberne viser udstyr, medaljer, pokaler og lignende, til inspiration for børn, unge og voksne, som måske dermed får lyst til at være med.

På udstillingen må man kigge, røre og endda prøve at blive fotograferet med medaljer om halsen, sportsrekvisitter i hånd eller lignende.

Og for børn op til 12 år er det muligt at vinde en flot drikkedunk fra Triatland, Rebild-områdets fællesskab og samlingspunkt for alle med lyst til sport.

Alt, man skal gøre efter en kort introduktion af en af RebildPortens flinke medarbejdere, er at finde fem poster som i et orienteringsløb, ved hjælp af et letlæseligt kort.

Det koster ikke noget at deltage i den lille udfordring, og såvel udstilling som konkurrence er åben hver eneste dag fra midt på formiddagen og syv timer frem, lige bortset fra mandag, som er den ugentlige lukkedag, hvor medarbejderne lader op til en ny omgang.

FOTO: Destinationsudvikler Line Gejl Frederiksen, RebildPorten, er en af dem, der sommeren igennem udstiller og fortæller om diverse medaljer, pokaler, sportsrekvisitter og lignende fra lokale sportsklubber. Hun er blandt de seje, som har gennemført den såkaldte Xterra-disciplin inden for ekstremsport: Svømning i åbent vand, straks derefter  mountainbike cykling og til sidst terræn/crossløb. Børn op til 12 år tilbydes en lidt mindre krævende udfordring: Fem poster skal findes ved hjælp af en orienterings-løbeseddel – som kan klares i gang – og efter deltagelsen vanker der en gratis Triatland-drikkedunk.

Share.

Der er lukket for kommentarer.