Spar penge på fyringsolien og få mere luft i økonomien

0

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Rigtig mange danskere har et oliefyr hjemme i deres bolig, som de bruger til at varme huset op. For at fyret kan virke, er det nødvendigt at købe fyringsolie, men for mange er det en rigtig dyr post i deres budget. Derfor har vi her i denne artikel samlet en række gode råd til, hvordan du kan spare penge på din fyringsolie og dermed få mere luft i din økonomi. Er du en af de danskere, der har et oliefyr derhjemme i din husstand, så kan du med andre ord med stor fordel læse med her, hvis du godt kunne tænke dig at spare penge.

Sådan kan du spare penge på din fyringsolie

Der findes helt overordnet set to forskellige måder, hvorved du kan opnå besparelser på den fyringsolie, som du skal bruge til dit oliefyr derhjemme:

  1. Du kan finde olien til en billigere pris
  2. Du kan sætte dit eget forbrug ned

1. Du kan finde olien til en billigere pris

Der findes i dag et stort marked for salg af fyringsolie, og det kan derfor godt betale sig at undersøge priserne på fyringsolie hos de forskellige forhandlere, der tilbyder leveringen af olien, der hvor du bor. På den måde har du nemlig mulighed for at finde ud af, hvor meget du kan spare på din fyringsolie ved at købe den et andet sted, end der hvor du plejer at købe fyringsolie.

Hvis prisen er nogenlunde den samme, kan du fortsætte med din gamle leverandør, hvis du er tilfreds med kvaliteten og den service, der bliver leveret. Hvis det derimod viser sig, at du kan opnå store besparelser på din fyringsolie ved at skifte leverandør, så kan det godt betale sig. Husk dog at være opmærksom på, om de anførte priser er med eller uden levering.

Derudover kan det også være værd at kigge efter, om den pågældende forhandler tilbyder en form for rabatordning. Der er nemlig mange forhandlere, der i dag har forskellige former for loyalitetsrabatter, som man kan få glæde af, hvis man kommer igen næste gang, man skal købe fyringsolie.

2. Du kan sætte dit eget forbrug ned

Hvis det viser sig, at der ikke er nogen penge at spare ved at skifte leverandør af fyringsolien, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at spare endnu flere penge, så kan du også sætte dit eget forbrug ned. Det kræver dog, at du gør en aktiv indsats, og du kan forvente, at det kommer til at blive en smule koldere i din bolig. Har du en pejs, kan du dog få god varme i huset ved at tænde for den.

Share.

Der er lukket for kommentarer.