Spejder for en dag blev påny en stor succes i Blenstrup

0

”Kom og få en smagsprøve på det spændende spejderliv”.

KFUM spejderne i Gerding-Blenstrup har efterhånden opbygget en tradition om at holde ”Spejder for en dag”, hvor både lokalområdet og spejderne bliver inviteret til en dag i det fri. Børn og voksne satte derfor hinanden i stævne sidste søndag ved spejderhytten i Blenstrup. 

Berit Christman startede dagen med at byde velkommen ved flagstangen inden dagens aktiviteter blev skudt i gang. Sidste års store hit blandt de mindre børn var Raketterne, som igen i år var en del af aktiviteterne, raketten består af en sodavandsflaske med Eddike og Natron, som når det bliver blandet sammen danner et overtryk, som sender raketten afsted. 

”Leg med ilden”…

Desuden var der mulighed for at tænde sit eget bål, løse koder, og lave nogle forskellige samarbejdsøvelser og havde man lyst til bare at hygge sig med leg eller snak var der rig mulighed for dette også. 

Frokosten var naturligvis på ægte spejdermaner mad på mål, hvor børn og voksne selv lavede frikadeller, pandebrød mv. over bål, desuden blev der lavet kamstege i saltdej på et bål. Ialt hyggede knapt 40 børn og voksne sig i det fri, inden deltagerne fulgtes sammen til Høstgudstjeneste i Blenstrup Kirke som en fin afslutning på dagen.  

FOTO:  KFUM spejderne i Gerding-Blenstrup holder til i spejderhuset på galgebakken. De 3 grene Bæver (0-1 klasse), Ulve (2-3 klasse) og spejdere (3 kl og op) mødes hver onsdag kl. 17.30 fra medio august til lige før Sankt Hans. Se mere på www.gerding-blenstrup-spejderne.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.