Jubilæum hos Ellen Kristensen: 50 år med populær pige- og damemode på hylderne i Nørager

0

Nørager er måske ikke en af verdens allerstørste byer, men som det fremgår andetsteds i ugens udgave af Vores Avis, er der stor virkelyst, godt sammenhold og en god stemning hele vejen rundt. Det gælder i allerhøjeste grad også hos byens jubilerende modeforretning Ellen Kristensen, opkaldt efter forretningens grundlægger: – Vi går meget op i, at der altid er godt humør og god stemning i butikken, fortæller Gitte Laustsen, som har været selvstændig i modebranchen siden år 2000 og indehaver af Ellen Kristensen siden 2003.

– Hos os bliver kunderne altid varmt modtaget, med en frisk kommentar, et venligst smil og eventuelt en kop kaffe i vores sofahjørne, – hvor kundernes ”bedre halvdele” iøvrigt også kan tage plads og hygge sig, mens der prøves tøj.

40 år og opefter, – eller 30…!

– Vores typiske kunde er en pige/kvinde, som er glad for mode og sætter pris på et godt stykke tøj i en god kvalitet, men i et fornuftigt prisleje, så alle kan være med, hvis de har en ganske almindelig gennemsnitsøkonomi, understreger Gitte Laustsen.

– Vi plejer at sige, at vores målgruppe er fra 40 år og opefter, men dér er vi nok efterhånden lidt for beskedne, da vi også har fået tøj og tilbehør på hylderne, som henvender sig til friske piger ned til 30 års alderen.

Trofaste medarbejdere

Modebutikken Ellen Kristensen er ikke kun et godt sted for kunderne at være, men også for medarbejderne, hvoraf Janni og Else-Marie har været tilknyttet butikken i langt over 10 år, mens nyeste skud på stammen, Line, står for de sociale medier, opdatering af hjemmesiden og andre ting inden for ”teknik”.

Spændende aktiviteter

Butik Ellen Kristensen har året rundt mange forskellige aktivitetstilbud til kunderne. Dameaftener, modeshows, udflugter for bare at nævne nogle eksempler.

– At sælge tøj er meget mere end bare at lange varer over disken, pointerer Gitte Laustsen: – For os handler det om at engagere sig i de mennesker, vi møder hver dag året rundt, og ALLE er velkomne her hos os, vi er klar til at råde, vejlede og yde den bedste service, slutter Gitte Laustsen.

Som det fremgår andetsteds i Vores Avis er der lagt op til den helt store jubilæumsfestlighed i anledning af det halve århundrede, som specielt fejres søndag den 29. september.

FOTO: Gitte Laustsen til venstre sammen med Janni Andersen, en af modebutikkens tre trofaste medarbejdere.       – Vi er ikke så højtidelige her hos Ellen Kristensen, men vi sætter pris på ærlighed, venlighed og god service, understreger Gitte Laustsen, som har været indehaver af modebutikken siden 2003.

Share.

Der er lukket for kommentarer.