Steffen Brandt og 350 lokale aktører på scenen

0

Det bliver et kæmpe show, når 350 elever fra Mariagerfjord Kulturskole samles på ét sted fredag aften den 25. maj, i Rosendal Idrætsforum, i en stort anlagt kulturskolegalla med musik, billedkunst, dans og drama i ”Historien om Bassen”, med ialt flere end 350 medvirkende på scenen, – dog ikke på én gang..!
Steffen Brandt, kendt fra TV2, er blandt de udefrakommende medvirkende.

Det er både børn, unge og voksne der går på scenen med to timers underholdning. Her viser eleverne fra Mariagerfjord Kulturskole deres fine formåen for et stort publikum og på kryds og tværs af fag, alder og stilart.

Alle sanser i brug
Alle sanser og kulturfag kommer i spil, og indtrykkene kommer ikke kun fra scenen, men også fra storskærm.
Prikken over i’et bliver gæsterne fra Hjørring Musiske Skoles TV crew, som kommer og optager hele showet sammen med DR-producer Klaus Gjede.
Det bliver et fantastisk show med fuld setup af lyd, lys og stor scene.

Et kæmpe-show
med eleverne i centrum
I flere måneder har eleverne arbejdet på hvert deres kreative bidrag til gallaen. Showet bindes sammen af historien om Bassen, som leder efter sin rette identitet rundt omkring hos de mange kulturfag. Historien er skrevet af en af skolens undervisere, Sonja Paulsen, og hele showet er tilrettelagt af Kulturskolens undervisere.

Alt kan ske..!
Til Kulturskolegallaen kan alt ske – og eleverne glæder sig! Det bliver nemlig et show, hvor eleverne er i centrum, og hvor Kulturskolen vil fornøje og overraske. Rosendal Idrætsforum danner ramme om gallashowet, som er åbent for alle: – Og publikum kan også godt begynde at glæde sig, for det bliver stort, forsikrer arrangørerne.
Billetterne på himmerlandsbilletten.dk og mariagerfjordkulturskole.dk

Aktører fra 16 sider
Blandt de deltagende kulturskolelever er: Hobro Garden, Klassisk sammenspil, Klassiske sangere, Rytmiske sangere, Sammenspilshold, Instrumentalelever, Stay On The Beat, Mariagerfjord Lungekor, Mariagerfjord Spirekor, Mariagerfjord Juniorkor, Kulturskolens forskolehold, Talentklassen, Ishuset Big Band, Billedkunstelever, Danseelever og Dramaelever. Ialt over 350 elever.

En hel uge
fyldt med fest og farver
Kulturskolegallaen er en del af Mariagerfjord Korfestival og Mariagerfjord Børnekulturuge, som begge gennemføres i uge 21, altså næste uge.
Hele ugen er der masser af aktiviteter for både børn og voksne. Blandt andet kan nævnes fællessang, koncert med Steffen Brandt og Mariagerfjord Pigekor, musik og sjov i daginstitutioner, sambaoptog og dramaforestilling.
Det fulde program kan ses på kommunens hjemmeside www.mariagerfjord.dk
Temaet for ugen er ”Når lyden får krop”, og det må man sige, at den i høj grad gør til Kulturskolegallaen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.