31 dygtige lokale ledere og sportsfolk hædret af Fritidsrådet og Rebild Kommune

0

Haverslev Hallen dannede rammen, da Rebild Kommune og Fritidsrådet i tirsdags gennemførte det årlige sportspræmieringsarrangement med velfortjente skulderklap til ledere, frivillige og udøvende sportsfolk, som i særlig grad har gjort sig positivt bemærket i årets løb.

Det er en fin tradition, en hyggelig aften, hvor det lokale idrætsliv, politikere og fritidsråd mødes.
Borgmester Leon Sebbelin overrakte præmierne og gav idrætsudøverne et ord med på vejen.

Vidtspændende
tilbud til sport & fritid
I år blev som nævnt ialt 31 lokale sportsfolk hædret.

Rebild-borgernes idrætsgrene spænder vidt, for alle aldersgrupper, og det afspejlede sig tydeligt i dét, de dygtige ildsjæle, som virkelig brænder for at gøre noget for andre, blev hædret for i denne ombæring: Fra svømning over orienteringsløb til trialsport og golf.

Årets ungleder
og Fritidsrådets Pris
Ved samme lejlighed kårede Rebild Kommunes Fritidsråd årets vinder af Fritidsrådets Pris, og i samarbejde med DGI kåredes årets ungleder i Rebild Kommune.

1. Fritidsrådets Pris sætter fokus på det store arbejde, der laves af rigtig mange frivillige i foreningslivet.
Det er hvert år en utrolig svær beslutning for Fritidsrådet at vælge en vinder, da der er tale om en flok af kandidater, som alle gør et stort stykke frivilligt arbejde på fritidsområdet.
Formand for Fritidsrådet Carsten Mikkelsen: – De fortjener alle stor ros for deres indsats og frivillige arbejde.!
Navnet på årets vinder var fortroligt indtil på aftenen, da udvalgsformand Gert Fischer overrakte prisen, som er på 5.000 kr., til Jacob Thure fra Øster Hornum Gymnastik.
Han har været træner for flere breddehold inden for ØHI’s populære gymnastik-afdeling, som tiltrækker aktive helt fra Farsø, Støvring, Nibe og det øvrige opland:
”Dét mener vi i foreningen er Jacobs fortjeneste, lige som han altid støtter op om fællesskabet i foreningen og med sit smittende humør er en stor inspiration for os alle”, hedder det blandt andet i indstillingen fra bestyrelse og klubfæller.

2. Årets ungleder pris i samarbejde med DGI Nordjylland og med støtte fra Spar Nord Fonden blev ligeledes overrakt.
Prisen er på 2.500 kr., og prisvinderen går samtidig videre til konkurrencen om titlen som Nordjyllands ungeleder.
Formanden for DGI Nordjylland, Palle Fogh, overrakte prisen til 17 årige Jonathan Bentholm fra Skørping Tennisklub.
”Jonathan har gennem de seneste to år haft en afgørende rolle i, at Skørping Tennisklubs aktivitetsniveau og medlemstal har været kraftigt stigende i en tid, hvor mange tennisklubber har store problemer med at hverve og fastholde medlemmer; Jonathan har igangsat initiativer på en lang række områder, ikke mindst for børn og unge”, hedder det blandt andet i ledelsens instilling.

Share.

Der er lukket for kommentarer.