Støvring Venstre på kunstnerisk udflugt

0

Som det fremgår andetsteds inviterer Venstre Støvring og Omegn til et besøg hos kunstner Lene Purkær Stefansen, Svenstrup. 

Alle interesserede kan være med, uanset medlemskab af Venstre eller ej, så enhverv kunstinteresseret kan deltage i ”virksomhedsbesøget” hos kunstner og bronzeskulptør Lene Purkær Stefansen i Svenstrup. 

Kunstneren vil fortælle om, hvordan hun startede, og hvordan hun arbejder med sine skulpturer fra start til slut, og hvad der giver hende god energi. Den energi, der får hende til at arbejde passioneret med sin kunst, og hvad der skaber nye visioner og drømme for Lene og fylder hende med god energi. 

Rundvisning i værkstedet

Deltagerne får udover fortællingerne en rundvisning på værkstedet og hører om, hvordan skulpturerne bliver til: – I værkstedet fornemmer man råheden. Man fornemmer, at det fysiske arbejde med støbning og slibning ikke er bare ligetil at lave. Selve støbeprocessen vil dog ikke blive vist, fortæller arrangørerne. 

Ligeledes er udstillingen med skulpturerne og bronzebillederne et besøg værd. 

Efter foredraget og rundvisningen serveres der kaffe og kage ved borde i værkstedet Besøget varer to-tre timer afhængig af spørgelyst. Max deltagerantal er 35 personer, så det er ”først til mølle”. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.