Studenterkørsel i Aalborg bookes allerede nu!

0

Der er ikke mere end et lille halvt år til, at vi atter kan glæde os til at se stolte og glade studenter køre rund i de famøse studentervogne rundt omkring Aalborg. Det er en tradition, vi i Danmark har holdt godt fast i, og derfor kan vi hvert år se frem til at se studenterkørsel i Aalborg.

Der er dog ekstremt stor efterspørgsel på disse studenterkørsler. Det gør også, at der er stort pres på de selskaber, som netop tilbyder at udleje studentervogne med en chauffør. Mange gymnasier er derfor ude i så god tid, at der bookes 2 år ud i fremtiden. Det er en utrolig udvikling, som denne branche har gennemgået de senere år.

En studenterkørsel er en stolt dansk tradition

Man har i mange år kunnet se glade studenter køre land og rige rundt i de velkendte studentervogne. Det er nemlig en fast dansk tradition, at man får lov til at komme på studenterkørsel, når man har overstået alle sine eksaminer på gymnasiet og dermed kan kalde sig selv student. Efter tre års hård skolegang er det endelig blevet tid til, at man kan fejre, at huen er kommet på hovedet.

Har du selv været på en studenterkørsel, så kan du uden tvivl nikke genkendende til, at det er en oplevelse for livet. Langt de fleste mennesker, der har været på denne form for kørsel, kan huske tilbage på dagen med et smil.

Hvordan foregår en studenterkørsel?

Når man skal rundt på en kørsel som student, så vil man ofte starte et sted samlet og spise morgenmad. Med andre ord mødes hele klassen til en bid morgenmad. Dette sker ofte hjemme hos en fra klassen.

Dernæst er det blevet tid til at køre i studentervognen. Det skal her understreges, at de første par genstande ofte allerede er røget ned. Dernæst er det tid til at køre rundt til alle de elever, der har ønsket, at vognen kom hjem til dem en tur. Ofte har man ikke mere end 10 til 20 minutter ved hvert stop, og i takt med at dagen skrider frem, kan det være svært at rumme mere mad nede i maven. Familier gør deres ypperste for, at eleverne får så god en oplevelse alle de steder, hvor vognen fører dem hen.

Der er endvidere en masse traditioner, som de studerende agter at holde fast i. Eksempelvis skal alle elever, der har fået 12 i den sidste eksamen, løbe efter vognen på et tidspunkt. Derudover findes der et hav af regler for, hvad man kan gøre for at få specielle tegn i huen.

Der er absolut ingen tvivl om, at 2020 atter bliver et stort år for studenterkørsler og de virksomheder, som står for disse. Vi glæder os til at se de studerende køre rundt i Aalborg og resten af Nordjylland og have en fest!

Kilde: https://lejstudentervogn.dk/

Share.

Der er lukket for kommentarer.