Suldrup Senior Service på vej ud af vinterdvalen med ny sæson frivilligt arbejde

0

Suldrup Seniorservice er ved at være klar til at tage fat på foråret. De frivillige ildsjæle er for alvor er ved at kravle ud af vinterdvalen, – sne eller ej….!

Seniorservice har været sammen et par gange om måneden her i vinter til kaffe møde i Stensbohallen hvor arbejdet for den kommende tid bliver planlagt. Den kommende arbejdsdag bliver planlagt på dette møde. Der er flere projekter der skal i gang i foråret bl.a. skal der laves et madpakkehus ved søen med udsigt ud over den. Der skal også repareres sti omkring en del af Søen.

Nye skilte, nye bænke
Forleden var havde de frivillige seniorer arbejdsdag, hvor der blev sat nye skilte op på Byportene. Der blev hentet materialer til nye bænke ved søen. Man er heller ikke hel færdig med den tidligere omtalte sansehave på ældrecentret Himmerlandshave, så der er nok at tage fat på i den nye sæson.
Der er i vinter kommet et par nye medlemmer til gruppen, så den nu tæller imponerende 27 medlemmer, alle bidrager på en eller anden måde.

Alle hjælper nu
med at holde Suldrup ren
Seniorservice er flere gange om året ude for at samle papir og andet affald op langs vejen ud af byen til alle sider: – Folk er blevet gode til ikke at smide så meget affald som tidligere; det ser godt ud, når der er ryddet op, og det er meget fint at alle hjælper til med at holde byen ren, lyder det anerkendende fra de travle medlemmer af Suldrup Senior Service, som dermed får mere tid og energi til andre vigtige gøremål til gavn for byen og fællesskabet.

Plads til flere endnu hos
Suldrup Senior Service
Det nye Torv, som blev renoveret for par år siden bliver også vedligeholdt af seniorservice, og det er hyggeligt for de frivillige at være sammen om opgaverne, som heldigvis giver en del skulderklap fra borgerne i Suldrup.
Når der er arbejdsdag, mødes man ved Røde Kors Butikken, og efter arbejdet vanker der kaffe samme sted, skiftevis med Dagli’- Brugsen og Spar som sponsorer for brød til kaffen.
– Går der nogen, som kunne tænke sig at være med, er man meget velkommen til at møde op. Det er bare hyggeligt at være sammen på den måde, fastslår de friske seniorer.

FOTO: ”Det er jætte-bra”, som de siger på den anden side Øresund: På billedet ses Gert Jensen Poul Erik Bach Christensen og Allex Bak i gang med skilte til byporten.

Share.

Der er lukket for kommentarer.