Suldrup Skole tog springet og satte springgymnastik på skemaet for 6.-7.-8. kl.

0

Forleden deltog IK Frem gymnastik i idrætsundervisningen på Suldrup Skole for 6., 7. og 8. klasse. Eleverne fik som optakt til efterårssæsonen lov at prøve kræfter med springgymnastikken, og bortset fra den sunde motion og indblik i springgymnastikkens muligheder medvirkede arrangementet til at mane en del rygter i jorden:

– Før sommerferien hørte vi flere af pigerne i 4. klasse fortælle at de ikke kunne gå til gymnastik i Suldrup næste år, for der gik de i 5. klasse, og så måtte man ikke gå til gymnastik i IK Frem. Det rygte ville vi gerne mane til jorden, og derfor har vi op til denne sæson oprettet et helt nyt hold for 5. klasse og ældre. Vi vil gerne gøre de unge opmærksomme på det nye hold, og derfor har vi lavet forløbet her sammen med Suldrup Skole, fortæller Helene Brandt Johansen fra initiativtagerne.

Noget for alle niveauer
Der blev opbygget redskabsbaner med udgangspunkt i en undervisning i mange niveauer, så der var udfordringer for alle eleverne, uanset om de var rutinerede eller om de aldrig havde prøvet at gå til springgymnastik før.
– Selv om vi kun havde to skoletimer til rådighed, var der flere elever der rykkede sig utroligt langt, lyder det fra Martin Kjærgaard Jensen, IK Frem Gymnastik. Han nævner som eksempel en 7. klasse-elev, som slet ikke var tryg ved at lave en koldbøtte til at starte med.
– Hun fik både prøvet forlæns og baglæns salto inden undervisningen var slut; hendes øjne strålede af glæde og stolthed over at hun formåede at lave en salto. Det er de oplevelser, som gør det fedt at være træner!

Sæsonen skudt i gang
Efterårssæsonen i IK Frem Gymnastik er netop skudt i gang, med springgymnastik for årgang 2011 og ældre om tirsdagen, mens årgang 2012 og yngre træner gymnastik om onsdagen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.