Allerede over 150 tilmeldt til efterårets store fritidskonference 31. oktober

0

Så er der kun 1 måned tilbage! – En måned til Rebild Kommunes store fritidskonference den 31. oktober på Comwell Rebild Bakker, og finpudsningen går derfor nu ind i den sidste fase, hvor de sidste detaljer skal på plads.
To af ”hoved-tovholderne”, Flemming Knudsen og Helge Søgaard fra kommunens Fritidsråd, har derfor en travl tid foran sig.

På nuværende tidspunkt har ca. 150 tilmeldt sig arrangementet, som finder sted på Comwell Rebild Bakker.
– Det er meget tidfredsstillende, fortælller Flemming Knudsen, – men vi går nu i gang med at følge op på dem, som vi endnu ikke har hørt fra. Rent praktisk vil vi enten ringe eller sende en mail med en opfordring til, at få sig tilmeldt den spændende og inspirerende aften.

Fire indlægsholdere
Ud over denne opgave skal Flemming Knudsen også have rollen som konferencier, når de fire indlægsholdere skal på scenen. Disse er folketingsmedlem Ida Auken, direktør i FritidsRådet Jan Ejlsted, næstformand i DIF Thomas Bach og rektor på Støvring Gymnasium Jens Nielsen.

Ida Auken: Godt fritidsliv
styrker lokal udvikling
Ida Auken, som er hovedtaler på konferencen, ser frem til en spændende aften. – Lokal udvikling og engagement er vigtige parametre, når det gælder udvikling af fritidslivet i kommunerne, for det understøtter bosætning, uddannelse og dermed i den sidste ende også en både sund og økonomisk stærk udvikling af kommunen, sigerer Ida Auken forud for den spændendende konference.
Netop kontakten til Ida Auken, som har et stramt program som medlem af Folketinget, er kommet i stand via borgmester Leon Sebbelin, som er partifælle med Ida Auken.

Fire gange lokale
”Spørge-Jørgener”
melder klar til debat
Den praktiske afvikling af aftenen koordineres af Helge Søgaard, der også skal lede den loungedebat, som skal efterfølge indlægsholdernes præsentationer.
Et lokalt spørgepanel bestående af Bente Søgaard, byrådsmedlem i Rebild Kommune, Palle Fogh der er formand for DGI Nordjylland, Birgitte Wilsted Simonsen som er spejderleder fra Støvring og Tina Sund Johannessen der blandt andet sidder i bestyrelsen for Sortebakkehallen, skal udfordre med uddybende spørgsmål og debat.
– Vi er især stolte af, både at have samlet et stærkt hold af indlægsholdere, som hver i sær har noget på hjerte for udviklingen af fritidslivet, men især også fordi vi har engagerede lokale kræfter, som stiller op til debatten og som er klar til at udfordre med nærgående spørgsmål, slutter Helge Søgaard.

FOTO: Folketingspolitiker Ida Auken og borgmester Leon Sebbelin glæder sig sammen til en inspirerende aften i Rebild Kommune.

Share.

Der er lukket for kommentarer.