Terndrup Håndbold har oprustet til ny sæson

0

Terndrup Håndbold har til sæsonen 2015/16 oprustet på herrer-senior hvor det er lykkedes klubben at få tilknyttet Morten Winther som assistent-træner. Morten er tilknyttet for at hjælpe og styrke det store arbejde som træner Ole Jellesen har lagt gennem de sidste par år. Morten kommer med stor erfaring, henholdsvis som spiller på diverse divisions-hold og som træner for både ungdoms- og seniorhold. At få tilknyttet sådan en profil er ikke en mulighed som kommer så tit og vidner om, at klubben ser en stor fremtid for herrespillerne. Klubben råder til den nye sæson over henholdsvis serie 2 og serie 3 hold.

Morten vil bidrage med den erfaring både til træning og på banen, hvor hans kerne-kompetence i forsvaret skal udnyttes. Netop forsvaret vil blive hans store fokus-punkt. Det er tit de små marginaler som afgør håndboldkampe og dem skulle dette tiltag gerne kunne hjælpe til, at de kan tippes til egen fordel.

Han skal være med til at frigøre det potentiale som der ikke hersker tvivl om, findes hos klubbens spillere. Det potentiale skal frigøres ved bedre at have mulighed for at fokusere på den enkelte spiller, både til træning og til kamp. Samtidig skulle hans erfaring fra det højere niveau gerne give det skub klubbens hold skal have for at fortsætte den udvikling, de er inde i og give mulighed for en mere intensiv træning.

Det er klubbens håb at dette, og andre tiltag som Håndboldlørdag, er med til fortsat at sikre Terndrup Håndbold som et godt sted at spille håndbold.

Share.

Der er lukket for kommentarer.