Gør en god handel ved byfesten

0

Lørdag er den helt store byfest-dag i Haverslev.

Allerede fra kl. 9 er der morgenmad til byens borgere i Pavillonen, med Jutlander Bank som den glade giver.

Uden for løber det store bagagerumsmarked af stabelen. Her har alle chancen for at gøre en rigtig god handel; – måske i stil med ”Skattejægerne”, ”Guld i købstaden” osv. i tv…..?

Faktisk er der stadig mulighed for at tilmelde sig bagagerumsmarkedet, hvis der skulle være mere eller mindre værdifulde genstande, som alligevel bare ligger eller står og fylder op i gemmerne derhjemme uden at blive hverken brugt eller kigget på i det daglige.

Masser af show-time..!

Lørdagen byder også på masser af underholdning, bl.a. med Ronald MacDonalds trylleshow, aktiviteter hos spejdernes stand og Bibifant, som hygger om børnene med søde sager.

På pladsen er der også hoppeborge og mange andre aktiviteter for både børn og voksne.

To lokale hundeentusiaster kommer for at vise, hvad veltrænede hunde kan præstere på en agility-bane, – og byfest-gæsterne er velkomne til selv at medbringe deres firbenede venner for at afprøve, hvor gode – eller mindre gode – de er til at gennemføre en agility-bane.

Til frokost lørdag er det så den lokale SPAR-købmand, som er vært ved et stort tag-selv sildebord.

Lørdag aften er der fest i Pavillonen med mad fra Sønderup Landkøkken, musik og dans ved DJ Allan fra Aars samt kinesisk lotteri med fine præmier til fine priser.

Share.

Der er lukket for kommentarer.