Trivslen igen i fokus i Suldrup-skoleløbet

0

Suldrup Skole har igen i år taget benene på nakken og løbet for trivslen. I torsdags den 7. juni havde Suldrup skoles Trivselsambassadører arrangeret Trivselsløb for hele indskolingen (mini-SFO, 0. – 2. kl.).

Vejret var varmt og rigtig flot og omkring 80 børn og voksne var mødt frem til en hyggelig eftermiddag, som startede med et løb rundt på skolens område ogrundt i en mindre del af byen. Deltagerne var opdelt i hold på tværs af klassetrinene for at fremme sammenholdet og inklusionen af de nye mini-SFO’er og deres familier.
Posterne var lavet for at fremme samarbejdet og kendskabet til skolen, men også Suldrup by’s historie. Således skulle deltagerne både have generel kendskab til hverdagen på skolen og sætte ansigter på nogle af lærerne, samt vide hvor mange indbyggere, der er i Suldrup.
Efter at have besøgt de 15 poster havde Trivselsambassadørerne sørget for lidt at spise i form af pølsehorn, pizzasnegle og kage.
Den hyggelige eftermiddag skabte mange nye venskaber og blev afsluttet med præmieoverrækkelse til hold nr. 12, som havde gennemført løbet med størst kreativitet og flest point.

Share.

Der er lukket for kommentarer.