Jutlander Bank flytter og fordobler sit lokale-areal i Støvring

0

Siden åbningen for 33 år siden har Jutlander Bank kunnet findes på adressen Hobrovej 91 i Støvring, men dét er snart slut: I september næste år flytter banken i helt nybyggede lokaler af dobbelt størrelse 150 meter n- Støvring er en by i vækst, der bygges nye boliger, og området tiltrækker mange nytilflyttere; den vækst vil Jutlander Bank gerne være en del af, forklarer ordførende direktør i Jutlander Bank, Per Sønderup, om bankens beslutning om at flytte til nybyggede lokaler i Støvring med dobbelt så meget plads som på den nuværende adresse.

18 medarbejdere jubler
– Vi har længe ønsket os nogle større og mere moderne lokaler, og det ønske går nu i opfyldelse; dét glæder mine medarbejdere og jeg os meget til, siger Paw Winther, afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Støvring:
– Med de nuværende 18 faste medarbejdere har vi det lidt trangt i dag.

Mødelokaler og højt til loftet
Det nye byggeri centralt i Støvring bliver i tre etager med blandet bolig og erhverv. Jutlander Bank har lejet 800 kvadratmeter i stueetagen, som bliver indrettet i moderne og funktionel stil med et afsnit for privatkunder og et afsnit for erhvervskunder.
– Vi åbnede for to år siden i nyopførte lokaler på Eternitten i Aalborg, som vi fik
indrettet rigtigt indbydende med højt til loftet og mange mødelokaler. Det vil vi lade os inspirere af, når vi skal i gang med at indrette de nye lokaler i Støvring, fortæller ordførende Jutlander-direktør Per Sønderup.

”Åben bank”
– Vi har i de seneste år oplevet en massiv kundetilvækst og en flot stigning i vores udlån, så kunderne har virkelig kvitteret for vores strategi, der i to ord handler om at være Danmarks mest tilgængelige og mest personlige bank, siger Per Sønderup og uddyber:
– Den strategi har vi skærpet her i 2018 under overskriften ”Åben Bank”, for vi tror på værdien af det personlige møde mellem mennesker,
også i en tid, hvor vi selvfølgelig også skal stille digitale
selvbetjeningsværktøjer til rådighed for vores kunder.
– Men når man skal træffe de store økonomiske beslutninger i sit liv, foretrækker de fleste kunder at sparre personligt med en rådgiver, de kender og har tillid til, slutter han.

Share.

Der er lukket for kommentarer.