Valg til Frivilligrådet og overrækkelse af årets hæderspris

0

Torsdag eftermiddag 26. marts er Rebild Kommune vært for årsmødet i Frivilligrådet på Mastruplund i Støvring. På mødet skal det nye frivilligråd vælges – og i år er der nye valgregler. Frivillighedsprisen 2015 overrækkes, og lokalområdets RIGTIGE MAND Lindy Aldahl fortæller sin historie.

Der skal vælges fem nye medlemmer og to suppleanter til Frivilligrådet. Rådet arbejder for at styrke samarbejdet mellem de frivillige, sociale foreninger i Rebild Kommune. Samtidig har de en rådgivende funktion over for byrådet.

Rådet repræsenterer derfor medlemmer fra forskellige foreninger og organisationer, som yder en frivillig indsats på det sociale område. Tidligere er medlemmerne af rådet blevet valgt gennem foreningerne, men i år kan alle med interesse stille op.

Kandidaterne skal blot tilmelde sig på Center Sundhed, hvorefter selve valget foregår direkte ved mødet d. 26. marts.

Frivilligpris 2015

Også årets vinder af Frivilligprisen, som der kunne indleveres forslag til frem til 6. marts, afsløres ved årsmødet.

Frivilligprisen uddeles hvert år af Frivilligrådet og gives til en person eller forening, som i det forgangne år har ydet en ekstra indsats. Prisen består af et kunstværk, fx et maleri, udfærdiget af en lokal kunstner.

Lindy og Peter Aldahl

Som et ekstra trækplaster får årsmødet besøg af Lindy og Peter Aldahl. Lindy er kendt fra tv-udsendelserne Rigtige mænd på DR. Lindy runder mødet af ved at fortælle sin historie – om casting, tv-optagelser, sund mad og glæden ved motion. Efter foredraget griber han trommerne og spiller glad dansemusik sammen med sin far, Peter Aldahl.

Share.

Der er lukket for kommentarer.