Venstre-byvandring i Suldrup i regnvejr

0

Venstre i Støvring og omegn inviterede forleden til byvandring i Suldrup under overskriften ”Der er gang i Suldrup”, og omkring 30 friske mennesker mødte op, på trods af regnvejret, og fulgte med Nanna Mølgård og Erling Trads, som viste rundt i Suldrup og fortalte om alle de forskellige forretninger og erhverv, der har været.

Turen gik også forbi Jættestuen, Anlægget og Himmerlandshave, hvor Jeanette Sagan, medlem af sundhedsudvalget i Rebild kommune, fortalte om alle de spændende ting, der sker på ældrecentret Himmerlandshave.

Efter byvandringen fortalte Arne Asp om projektet Bymidten, hvor der har deltaget mange frivillige fra bl.a. Suldrup Senior Service. – Derudover har Elmerhøj og SUMAS udført arbejde for projektet, fortæller Eva H. Nygaard fra arrangørerne. Interesserede i torveprojektet kan iøvrigt læse om det andetsteds i Vores Avis i denne uge.

Kaffe og kagebord

– Da regnen var næsten stilnet af gik alle ind i Røde Kors butikken, hvor der var dækket op til kaffe og kage. Åse Bertelsen fortalte om butikken og mange af de andre opgaver, de frivillige tager sig af i Røde kors regi, fortsætter Eva H. Nygaard.

Folketingskandidat for Venstre i Himmerlands-kredsen Per Bisgaard var også med på byvandringen, og han fik ordet efter kaffen. Han fortalte blandt andet et par muntre historier og svarede på spørgsmål fra deltagerne.

Venstre-byvandring i Suldrup 3

Venstre-byvandring i Suldrup 2

Share.

Der er lukket for kommentarer.