Venstre melder sig klar til kamp om byrådsflertallet i Rebild

0

De fire Venstrevælgerforeninger i Rebild kommune har haft stor medlemsdeltagelse på opstillingsmøderne, og målet er, at Venstre i Rebild vil have ialt 21 kandidater på stemmesedlen til november, fordelt fra Rebild Kommunes forskellige lokalområder, ligesom alder, køn og erhverv skal være så differentieret som muligt, lyder det. Der er en 6.-plads på listen til et VU-medlem, men denne kandidat er endnu ikke endelig fundet.

Hos venstre i Bælum/Terndrup/Skørping blev nuværende byrådsmedlem Ole Frederiksen, Skørping genvalgt som første valg efterfulgt af Bente Søgaard, Bælum og Kristina Guldbæk, Rebild. Foreningen taler med et par emner som listen kan suppleres med.

Nørager
Hos venstre i Nørager var fremmødet også ganske stort, måske fordi der var ølsmagning fra Rebild Bryggerlaug Syd og pølsebord, men også interessen for de kandidater, som havde meldt sig, har sikkert haft betydning. Første valgt blev nuværende byrådsmedlem Jeppe Ugilt, Volstrup efterfulgt af Peter Hjulmand, Haverslev og Henrik Buus, Mejlby. Også her taler foreningen med et par emner som listen kan suppleres med.

Veggerby
I Veggerby blev tidligere byrådsmedlem Leif Nielsen, Bradsted første valg efterfulgt af Allan Lund Sørensen, Bradsted. Efter opstillingen gæstede Lone Sondrup, som er venstres spidskandidat ved regionsrådet, hvor hun fortalte om arbejdet i regionsrådet.

Støvring
I Støvring mødte omkring halvdelen af medlemmerne op i Stubhuset til opstillingsmødet, som blev ledet at regionrådsmedlem Anny Winther, der også er genopstillet, til regionrådsvalget. Opstillet blev i rækkefølge Anna Oosterhof, Guldbæk, nuværende byrådsmedlem Thomas Simoni Thomsen, Øster Hornum, Anette Hovesen, Støvring, Klaus Danmark, Støvring, Wanda Søgaard, Suldrup, Mads Danielsen, Støvring, Sten Nybye, Støvring og sidst på listen vil Thorkild Bækkelund, Støvring figurere.

Glæde over stærkt felt
Byrådsmedlem og borgmesterkandidat Gert Fischer udtaler efter opstillingsmødet, at det er det stærkeste kandidathold, Venstre har haft i Rebild Kommune i mange år.
– Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og ikke mindst med samarbejdet med de mange kandidater; med sådan en række spændende personer på opstillingslisten vil Venstre i Rebild vinde mandater nok til at generhverve borgmesterposten i næste byrådsperiode, spår han.

Share.

Der er lukket for kommentarer.