10.000 drenge på 10 dage blev en stor succes

0

Suldrup Skole og IK Frem har i samarbejde deltaget i DGI’s drengesatsning med 10.000 drenge på 10 dage,
– i lighed iøvrigt med Aarestrup IF i samarbejde med Gregers Krabbe Friskole, – se omtale side 14.

Tirsdag den 21. august mødte instruktørerne fra DGI / Face-
Off op i Stensbohallen for at give alle drenge på Suldrup skole en god oplevelse med en anderledes tilgang til springgymnastikken.
Instruktørerne var med til at opstille rammerne, men det var i høj grad drengene selv, der brugte deres kreativitet og fantasi til at fylde indhold i workshoppen.

Lidt friere tøjler
Lasse Smed Vels Jensen, en af instruktørerne fortæller om den nye tilgang til springgymnastikken, som ligger bag initiativet: – Vi prøver at få støvet det her hal-image af med ribber og stramme dragter. Og så lave noget lidt mere frisk gymnastik, som gymnastik også er på rigtigt mange måder. Det er lidt friere tøjler og lidt mere kreativt.

Smil hos glade deltagere
Der var masser af smil og glædehos de deltagende, og når instruktørerne viste hvor langt man kan nå med springgymnastikken, sad drengene stille med store øjne og åbne munde.
– Vi håber, at arrangementet kan vise drengene i Suldrup, hvor sjovt det kan være at gå til springgymnastik, så de vil overveje at starte op til den kommende sæson, lyder det fra Martin Kjærgaard Jensen, formand for IK Frem Gymnastik.
Han fortsætter: – Som forening har vi også lært noget af arrangementet, som jeg er sikker på vil gøre det endnu sjovere at deltage i vores træninger i den kommende sæson.
Den nye sæson for børnegymnastik og springgymnastik i IK Frem Gymnastik starter i næste uge (uge 38) med springholdene om tirsdagen og børneholdene om onsdagen.
Mindre aldersspredning i år
Der er blevet rykket rundt på sammensætningen af holdene, så der i år kun er to årgange pr. hold. Dermed bliver det nemmere at tilpasse niveauet til alle gymnasterne.
Det er også blevet muligt at tilbyde et hold for 5. klasse og ældre, så de ikke behøver at deltage på hold med børn fra 1. klasse.

Share.

Der er lukket for kommentarer.