Så er der serveret: Rutgrut met flut på Ardens Kulturtallerken

0

Der står rødgrød med fløde – eller ”Rutgrut met flut” – på menuen, når det første arrangement i den nye sæson af Kulturtallerkenen løber af stablen i Kulturhuset i Arden onsdag d. 26.september.

”Rutgrut met flut” er titlen på Farsha Kholghi´s foredrag.
Han er kendt som skuespiller og komiker, og han er ofte brugt i diverse TV-udsendelser, hvor emnet omhandler indvandring og integration.
Men Farshad Kholgi er også en meget brugt foredragsholder og debattør som trækker fulde huse bl.a. i kraft af sin humoristiske indgang til dels den alvorlige historie, han selv indeholder, og dels den alvor, der er virkelighed for mange indvandrere.
Aftenens tema er historien om mødet med Danmark, og kampen for at blive accepteret som menneske og ikke som etnisk offer.
Der er indlagt tid til spørgsmål og debat om sine oplevelser, og om sine meninger og holdninger til indvandring og integration.
Kulturtallerkenen er fem aftener i efterår 2018 og forår 2019 med fokus på gode oplevelser, samvær og fællesskab. Hver aften indledes med fællessang efterfulgt af spisning.
I forbindelse med spisningen vil der være musikalsk underholdning leveret af dygtige lokale musikere som også synger for og akkompagnerer fællessangene.
Der er engageret et hold af dygtige foredragsholdere, som hver for sig vil stå for aftenens gode oplevelse med engagerede oplæg om spændende emner, inden aftenen rundes af med fællessang.
Kulturtallerkenen har fået økonomisk støtte fra Sparekassen Himmerlands Fond og fra Kulturelt Samråd, ligesom samarbejdspartnerne også selv har bidraget.
Det samlede program kan ses på www.kulturhusetiarden.dk og billetter kan købes på Himmerlandsbilletten og på Mariagerfjord Bibliotekerne.

Share.

Der er lukket for kommentarer.