…under stjernerne på himlen – oplev en nat i det fri med Terndrup Spejderne

Lørdag den 25. maj inviterer spejdergrupper fra hele Nordjylland både børn, unge og voksne med ud til en nat i telt, shelter eller under åben himmel. – Terndrup Spejderne er med på idéen og byder alle velkomne!

Det er en unik oplevelse at sove ude til lyden af trækronernes susen. Men undersøgelser viser, at kun hvert tredje barn eller ung har prøvet en nat i det fri.

Derfor inviterer i alt ni nordjyske spejdergrupper fra Sæby til Mariager alle interesserede børn, unge og voksne med ud til en nat under stjernerne på lørdag den 25. maj.

Åbent for alle

Til en del af de lokale arrangementer er det muligt at låne et telt eller få plads i et shelter eller en bivuak bygget af spejderne. Fælles for alle arrangementerne er, at spejderne står for at arrangere sjove aktiviteter, mad over bål og en hyggelig aften og nat i det fri.

De lokale arrangementer er en del af det landsdækkende arrangement Sov Ude, hvor over 100 spejdergrupper fra hele landet er gået sammen om at tilbyde danskerne en sjov og hyggelig oplevelse i naturen.

Læs mere om de enkelte arrangementer, tilmelding m.m. på sovude.dk.

TERNDRUP: Skovvej 14, 9575 Terndrup. Lørdag d. 25. maj kl. 13 til søndag kl. 10. Arrangør: Terndrup Spejderne.

Aktiviteter: En hyggelig dag, aften og morgen. Soves i bivuakker, vi selv bygger m.m.

Share.

Der er lukket for kommentarer.